خیرالله رحمانی مدیرکل آموزشوپرورش استان قزوین تصریح کرد: ۴۷۲۱ دانشآموز پسر و ۳۵۸۲ دانشآموز دختر برای اولین بار در تعیین سرنوشت خود مشارکت میکنند.
وی افزود: با عنایت به مفاد سند تحول بنیادین و بخصوص ساحت تعلیم و تربیت سیاسی و اجتماعی؛ دانش آموزان باید با درک مفاهیم سیاسی، اجتماعی، احترام به قانون، اندیشه ورزی، شایستگی رویارویی مسئولانه و خردمندانه با تحولات اجتماعی و سیاسی آشنا شوند.
بنابر اعلام روابط عمومی، مدیرکل آموزشوپرورش استان قزوین اظهار کرد: امید است با توجه به گفتمان سازی و اجرای سند تحول بنیادین در آموزشوپرورش استان قزوین دانش آموزان بهگونهای تربیت شوند که با مسئولیتپذیری همهجانبه و مشارکت اجتماعی و انتخابی آگاهانه در سرنوشت مملکت خود مؤثر باشند.
رحمانی در پایان گفت: آمار رأی اولیها در مدارس روزانه ۶۵۱۹ نفر و در مدارس راه دور و بزرگسال ۱۷۸۴ نفر است.
انتهای پیام
نظرات