• شنبه / ۱۲ بهمن ۱۳۹۸ / ۱۴:۴۵
  • دسته‌بندی: هرمزگان
  • کد خبر: 98111208103
  • منبع : نمایندگی هرمزگان

در نخستین روز از دهه فجر صورت گرفت؛

بهره برداری از سه طرح عمرانی در بندرعباس

بهره برداری از سه طرح عمرانی در بندرعباس

ایسنا/هرمزگان در نخستین روز از دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی سه طرح آموزشی و عمرانی در بندرعباس به بهره برداری رسید.

 در نخستین روز از دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی سه طرح آموزشی و عمرانی در بندرعباس به بهره برداری رسید.

استاندار هرمزگان در خصوص این طرح ها، گفت: برای اجرای این طرح‌ها ۱۴ میلیارد تومان هزینه شده است.

فریدون همتی افزود: دبستان ۱۲ کلاسه، ساختمان، سایت پشتیبانی و تاسیسات بندرصیادی و مجتمع آموزشی اوتیسم طرح‌هایی بود که امروز در بندرعباس به بهره برداری رسید.

وی با بیان اینکه دبستان ۱۲ کلاسه به مساحت هزار و ۶۲۶ مترمربع، ظرفیت ۴۰۰ دانش آموز در هر نوبت دارد، اضافه کرد: مجتمع آموزشی اوتیسم که نخستین مرکز تخصصی دانش آموزان اوتیسم در استان است، ظرفیت تحصیل ۱۰۰ دانش آموز را دارد.

استاندار هرمزگان بیان کرد: این مرکز تخصصی با هزینه سه میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان و از محل اعتبارات استانی ساخته شده است.

وی با اشاره به اینکه ساختمان، سایت پشتیبانی و تاسیسات بندر صیادی بندرعباس نیز با هزینه حدود ۳۷ میلیارد تومان به بهره برداری رسید، تصریح کرد: احداث ساختمان‌های پشتیبانی، سوله، سایبان و محوطه سازی از مهمترین بخش‌های این پروژه هستند.

به گزارش ایسنا، در دهه فجر انقلاب اسلامی ۷۰۷ طرح عمرانی با هزینه هفت هزار و ۸۷۴ میلیارد تومان در هرمزگان به بهره برداری می‌رسد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha