با حضور استاندار بوشهر عملیات اجرایی فاز چهارم مجتمع گلخانه ای افشون به نمایندگی از ۹.۷ هکتار گلخانه در شهرستان دیر آغاز شد. این واحد گلخانه ای در زمینی به مساحت ۳ هزار و ۲۹۰ متر مربع با ۱۱۰ میلیارد ریال تسهیلات و اشتغال ۳۶ نفر آغاز شد.
افتتاح آبرسانی مجتمع روستایی دمیگز
پروژه آبرسانی مجتمع روستایی دمیگز که عملیات اجرایی آن در هفته دولت آغاز شده بود با حضور استاندار بوشهر افتتاح شد. خط انتقال این پروژه ۱۶ کیلومتر و شبکه توزیع آب ۶ کیلومتر که برای اجرای آن ۲۵ میلیارد ریال هزینه شده است.
این مجتمع آبرسانی به ۶ روستا شامل روستاهای کورک، کمال احمدی ، دمیگز جنوبی، میانی و شمالی و کالو آبرسانی می کند.
افتتاح ساختمان فرمانداری دیر
در ادامه سفر استاندار بوشهر، پروژه توسعه ساختمان فرمانداری دیر به مساحت ۷۱۲ متر مربع و با اعتبار ۳ میلیارد تومان در ۳ طبقه افتتاح شد.
استاندار بوشهر در مراسم افتتاح مجتمع آبرسانی دمیگز گفت: با توجه به محدودیت های مالی که در کشور وجود دارد اما این پروژه با جدیت دنبال و در ۵ ماه افتتاح شد.
عبدالکریم گراوند اضافه کرد: در این دولت به دنبال این بودیم که بدون حاشیه، نوکری مردم را بکنیم و دولت با همه تحریم ها و مشکلات مالی، روند توسعه کشور را متوقف نکرد.
وی با بیان اینکه سفر رییس جمهور به استان در سال گذشته برکات زیادی برای استان داشت، اضافه کرد: با توجه به مشکلات مالی در کشور روز گذشته ۱۳ میلیارد تومان از پروژه های مصوب سفر رییس جمهور افتتاح شد و این امر نشان از همت دولت برای توسعه کشور دارد.
مقام عالی دولت در استان بوشهر افزود: کار کردن در شرایط سخت هنر است و مدیریت استان تصمیم بر این گرفت که منابع مالی را هدفمند هزینه کند و با همین روش مشکلات آب در استان مدیریت شد و پروژه مهم فاضلاب در بوشهر رو به اتمام است.
به گزارش ایسنا، ساختمان شبکه بهداشت و درمان دیر در ۳ طبقه و در زمینی به مساحت ۱۲۵۰ متر مربع و با ۵۴ میلیارد ریال اعتبار افتتاح شد.
همچنین با حضور استاندار بوشهر و خانم فرامرزیان معاون توسعه مدیریت و منابع وزیر ورزش و جوانان دو پروژه ورزشی شامل ۲ زمین چمن مصنوعی در شهرهای دیر و بردستان با اعتبار ۵۰ میلیارد ریال به بهره برداری رسید.
واگذاری ۱۸ واحد مسکونی ویژه مددجویان کمیته امداد، گلخانه آریا شمس آبدان در زمینی به مساحت ۴.۲ هکتار در مدت ۷ ماه با اعتبار ۷ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان و دو پروژه نیرورسانی، احداث، اصلاح و بهینه سازی شبکه های توزیع نیروی برق و ساختمان مدیریت برق دیر با اعتبار ۴۱ میلیارد ریال از دیگر پروژه های افتتاحی شهرستان دیر بود.
لازم به ذکر است در دهه فجر سال جاری ۳۲ پروژه برق رسانی در استان بوشهر با اعتبار ۴۱.۵ میلیارد تومان افتتاح و عملیات اجرایی ۱۳ پروژه با اعتبار ۱۳ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان آغاز شد.
انتهای پیام
نظرات