• دوشنبه / ۱۲ اسفند ۱۳۹۸ / ۱۰:۵۳
  • دسته‌بندی: بوشهر
  • کد خبر: 98121209240
  • خبرنگار : 50147

برای پیشگیری از کرونا در رستوران، نانوایی و پمپ بنزین چگونه رفتار کنیم؟

برای پیشگیری از کرونا در رستوران، نانوایی و پمپ بنزین چگونه رفتار کنیم؟

ایسنا/بوشهر معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: رعایت نکات بهداشتی برای پیشگیری از شیوع کرونا در مشاغلی همچون نانوایی که با تغذیه مردم به شکل مستقیم ارتباط دارد، بسیار ضروری است.

دکتر عبدالمحمد خواجه‌ئیان در بازدید از نانوایی‌ها و نان فانتزی‌های سطح شهر بوشهر ضمن مشاهده وضعیت موجود صنوف مذکور در خصوص اقدامات پیشگیرانه نانوایان در بوشهر برای مقابله با شیوع ویروس کرونا اظهار کرد: عدم توجه به اصول بهداشتی در مراکز عرضه مواد غذایی احتمال شیوع بیماری در جامعه را افزایش می‌دهد.

وی با بیان اینکه شناسایی راه‌های انتقال هر بیماری نقش مهمی در کنترل آن دارد تصریح کرد: انتقال ویروس کرونا از انسان به انسان از طریق سرفه، عطسه، تخلیه ترشحات بینی و دهان و تماس دست‌ها با محیط و سطوح آلوده است.

توصیه‌های بهداشتی

خواجه‌ئیان با بیان اینکه استفاده از کلاه، دستکش و روپوش در محل کار و رعایت اصول بهداشت فردی ضروری است افزود: شاغلین در نانوایی‌ها و نان فانتزی‌ها بایستی به محض مشاهده نشانه‌هایی همچون تب و سرفه از کار کردن امتناع کنند.

وی با بیان اینکه متصدیان از ورود مشتریان و افراد متفرقه به قسمت‌های داخلی محل کسب جلوگیری کنند تصریح کرد: فردی که نان را تحویل مردم می‌دهد و فردی که پول را از آن‌ها دریافت می‌کند باید جدا باشند و حتی‌الامکان مشتریان خودشان کارت را بکشند و در کنار دستگاه پوز مواد ضدعفونی‌کننده جهت استفاده مشتریان وجود داشته باشد.

این مسئول بیان کرد: بهتر است در شرایط فعلی مردم در هنگام خرید نان، سفره‌ای ترجیحاً پارچه‌ای به همراه داشته باشند و نان را بر روی آن سرد کنند.

وی افزود: در نان فانتزی‌ها هم کارگری که نان را جهت تحویل به مشتری آماده می‌کند باید جداگانه و به صورت مستمر از دستکش یک‌بار مصرف به روش صحیح استفاده کند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با بیان اینکه میزهای تنوری نانوایی‌ها باید به‌طور مرتب و روزانه با آب داغ شستشو شود خاطرنشان کرد: کلیه ظروف و وسایل مورداستفاده در نانوایی‌ها و نان فانتزی‌ها بایستی روزانه پس از اتمام کار شستشو و گندزدایی شود و  شستشوی کامل محل کار به صورت مستمر مورد انتظار است.

نظارت مستمر بر رعایت اصول بهداشتی در غذا فروشی‌ها و مراکز فروش آب

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: رعایت اصول بهداشتی در غذا فروشی‌ها و مراکز فروش آب استان بوشهر برای کاهش احتمال انتقال ویروس کرونا به صورت مستمر نظارت می‌شود.

عبدالمحمد خواجه‌ئیان در حاشیه بازدید از صنوف حساس از جمله غذا فروشی‌ها و مراکز فروش آب در سطح شهر بوشهر و مشاهده وضعیت موجود این صنوف عنوان کرد: اصلی‌ترین راه جلوگیری از شیوع ویروس کرونای جدید، رعایت بهداشت فردی توسط تمامی افراد جامعه است.

وی تصریح کرد: تمامی افراد در هر موقعیت اجتماعی می‌توانند با رعایت نکات ساده بهداشتی نقش بسیار مهمی در جلوگیری از شیوع این ویروس داشته باشند.

معاون دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با بیان اینکه شناسایی راه‌های انتقال هر بیماری نقش مهمی در کنترل آن دارد گفت: انتقال ویروس کرونا از انسان به انسان از طریق سرفه، عطسه، تخلیه ترشحات بینی و دهان و تماس دست‌ها با محیط و سطوح آلوده است.

وی با اشاره به اینکه عدم توجه به اصول بهداشتی در مراکز عرضه مواد غذایی احتمال شیوع بیماری در جامعه را افزایش می‌دهد افزود: شاغلین غذا فروشی‌ها و مراکز فروش آب باید ضمن رعایت کلیه شرایط بهداشت فردی از کلاه، دستکش و روپوش به صورت مستمر استفاده کنند.

دکتر خواجه‌ئیان با بیان اینکه متصدیان به محض مشاهده نشانه‌هایی همچون تب و سرفه در شاغلین از ادامه کار آن‌ها تا بهبودی کامل جلوگیری کنند گفت: از ورود افراد متفرقه به محل کسب با جدیت جلوگیری شود.

وی تصریح کرد: حتی‌الامکان مشتریان خودشان کارت را بکشند و چنانچه شاغلین اصناف مذکور کارت می‌کشند این افراد به‌هیچ‌عنوان در توزیع و تحویل غذا به مشتریان دخالت نکنند.

دکتر خواجه‌ئیان با اشاره به اینکه توصیه می‌شود در کنار دستگاه کارت خوان مواد ضدعفونی‌کننده جهت استفاده مشتریان وجود داشته باشند گفت: کارگرانی که در امر تهیه، طبخ و خصوصاً بسته‌بندی مواد غذایی دخیل می‌باشند حتماً از ماسک و دستکش استفاده کنند.

وی تصریح کرد: میزهای کار، ظروف و وسایل مورداستفاده و همچنین محل کسب روزانه پس از اتمام کار شستشو و گندزدایی شود.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر خاطرنشان کرد: در مراکز فروش آب نیز ضمن رعایت کلیه موارد بهداشتی گفته‌ شده در خصوص بهداشت فردی، سلامت شاغلین و بهداشت محل کار باید مشتریان از دست زدن به نازل‌ها خودداری کنند و یک نفر اختصاصاً با تعویض مرتب دستکش یک‌بار مصرف خود نسبت به عرضه آب اقدام کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha