به گزارش ایسنا، صندوق بینالمللی پول در بیانیهای اعلام کرد که یک بسته وام اضطراری ۵۰ میلیارد دلاری برای کشورهایی که بیشترین درگیری را با ویروس کرونا دارند در نظر گرفته است. کریستالینا جیورجیوا، رییس این صندوق گفت: چیزی که میخواهیم از آن مطمین شویم این است که مردم جان خود را به دلیل نداشتن پول از دست ندهند.
صندوق بین المللی پول با اعلام اینکه افزایش مخارج در حوزه بهداشت و درمان می تواند جان افراد بسیاری را در سطح کشورها و جهان حفظ کند گفته است که برخی کشورها دارای ظرفیت های درمانی محدودی هستند و نباید اجازه داد که قربانی کرونا شوند.
بخشی از این وام ها قرار است بدون نرخ بهره در اختیار کشورهایی قرار گیرد که از نظر زیرساخت های مالی و بهداشتی ضعیف هستند. پیشتر همهگیری بیماری ابولا در کشورهای فقیر آفریقایی باعث مرگ بیش از ۲۰۰۰ نفر شده بود.
صندوق بین المللی پول هم چنین با اشاره به مشکلات پیش آمده برای کسب و کارها در نتیجه شیوع کرونا از دولتها خواسته است تا حمایتهای بیشتری از آن دسته کسب و کارها که خسارت شدیدی از کرونا دیدهاند انجام دهند.
صندوق بینالمللی پول از دولتها خواسته است تا با افزایش مخارج خود در حوزه درمانی و آموزشی، جلوی شیوع بیشتر ویروس کرونا در سطح کشورهای خود را بگیرند و به افرادی که به خاطر ابتلا به کووید-۱۹ در قرنطیه هستند، خدمات بیشتری ارائه دهند. این نهاد خواستار الگوگیری از تجربه چین و کره جنوبی توسط دیگر کشورها برای ایجاد کلینیک های سیار شده است.
ارایه یارانه های معیشتی به کسانی که به خاطر کرونا مجبور به تعطیلی کسبوکار خود شدهاند، یکی دیگر از خواستههای صندوق بینالمللی پول از دولت ها بوده است، این سیاست اکنون توسط ژاپن و فرانسه دنبال می شود.
قرار است اجلاس بعدی صندوق بین المللی پول در ماه آوریل برگزار شود که بخش بزرگی از آن به بررسی پیامدهای کرونا روی اقتصاد جهانی اختصاص خواهد یافت.
انتهای پیام
نظرات