محمد احمری در گفتوگو با ایسنا، اقتصاد را یکی از مؤلفههای بنیادین تقویت قدرت ملی در این جهان پیچیده دانست و گفت: شکوفایی اقتصاد، تولید ملی و صادرات از مهمترین دلایل قدرت ملی یک کشور به شمار میرود.
وی بیان کرد: مقام معظم رهبری با اشراف بر عمق تأثیر اقتصاد در قدرت ملی و رفاه عمومی، سالهاست که بر تمرکز امکانات کشور برای تقویت اقتصاد تأکید دارند. نامگذاری سال ۹۹ بهعنوان سال "جهش تولید" نیز در همین راستا بوده است.
این کارشناس مسائل اقتصادی با اشاره به بهکارگیری واژه "جهش" در شعار سال، تصریح کرد: با روال فعلی قطار توسعه اقتصادی کشور به مقصد نخواهد رسید و نیاز به تغییر نگرش و خروج از یکروندی داریم و مقام معظم رهبری بهموقع به این موضوع پرداختند.
احمری بیان کرد: نیاز به شفافیت در فعالیتهای مالی که اصطلاحاً به آن "اتاق شیشهای در اقتصاد" گفته میشود، یک نیاز اساسی و تعیینکننده بوده که در بسیاری از کشورها به قانون تبدیلشده است. این شفافسازی میتواند اعتماد ساز باشد و انگیزه سرمایهگذاران برای سرمایهگذاری و تولید در کشور را افزایش دهد.
وی در ادامه در خصوص برنامهریزی در حوزههایی که موجب تقویت تولید در کشور میشوند، گفت: در بخش بانکی باید به نظارت بر مصرف تسهیلات، برگشت تسهیلات و روانسازی و سرعت در پرداخت تسهیلات توجه داشت.
این کارشناس مسائل اقتصادی بیان کرد: در حوزه تأمین اجتماعی باید به اتخاذ رویکرد حمایتی، در حوزه مالیات به درک و تعامل بیشتر با تولیدکنندگان واقعی و در حوزه گمرک نیز به ترخیص سریع کالا توجه داشت.
احمری با اشاره به نقش دستگاه قضایی در تحقق شعار سال، گفت: دستگاه قضایی حمایت از تولیدکنندگان واقعی و برخورد عبرتآموز با کسانی که تسهیلات را به انحراف برده و در چرخه تولید به کار نمیگیرند را در دستور کار قرار دهد.
انتهای پیام
نظرات