• دوشنبه / ۱ اردیبهشت ۱۳۹۹ / ۱۳:۴۵
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 99020100491
  • خبرنگار : 71593

چین مداخله غرب در امور هنگ‌کنگ را محکوم کرد/ «درباره کرونا شفاف هستیم»

چین مداخله غرب در امور هنگ‌کنگ را محکوم کرد/ «درباره کرونا شفاف هستیم»

سخنگوی وزارت امور خارجه چین امروز (دوشنبه) در واکنش به انتقادات دولت‌های خارجی از دستگیری ۱۵ فعال دموکراسی در هنگ‌کنگ، مداخله سیاستمداران غربی در امور داخلی چین را محکوم کرد.

به گزارش ایسنا، گنگ شوانگ، سخنگوی وزارت امور خارجه چین در نشستی خبری به خبرنگاران گفت، هنگ‌کنگ طبق حاکمیت قانون اداره می‌شود و طرف‌ها باید به این مسأله احترام بگذارند.

به گزارش خبرگزاری رویترز، این سخنگو همچنین درباره ابراز تردید استرالیا درباره شفافیت پکن در زمینه کرونا، این تردید را بی‌پایه و اساس دانست و تأکید کرد که کشورش در این خصوص شفافیت داشته است.

او در این باره به خبرنگاران گفت، پکن نگرانی زیادی درباره اظهارات وزیر خارجه استرالیا دارد که خواستار تحقیقات بین‌المللی درباره منشا کروناویروس جدید و طریقه انتشار آن شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha