• شنبه / ۱۴ تیر ۱۴۰۴ / ۱۷:۱۷
  • دسته‌بندی: سینما و تئاتر
  • کد خبر: 1404041408583
  • خبرنگار : 71342

نمایشنامه‌خوانی «پل» به احمد آقالو تقدیم شد

نمایشنامه‌خوانی «پل» به احمد آقالو تقدیم شد

بهار سال ۸۲ بود که احمد آقالو یکی از آخرین حضورهای خود را در تئاتر ایران به ثبت رساند.

به گزارش ایسنا، او با بازی در نمایش «پل» نوشته و کار محمد رحمانیان در تالار چهارسو مجموعه تئاترشهر روی صحنه رفت و مانند همیشه یک بازی خاطره‌انگیز دیگر از خود به یادگار گذاشت.

حالا که بیش از ۲۰ سال از اجرای آن نمایش که همکاری چند باره آقالو و رحمانیان بود، می‌گذرد، تازه‌ترین اجرای این نمایشنامه به احمد آقالو تقدیم شده است.

نمایشنامه‌خوانی «پل» به احمد آقالو تقدیم شد

شب گذشته، جمعه سیزدهم تیر ماه جلسه نمایشنامه‌خوانی «پل» به کارگردانی حسن جودکی در تالار سایه مجموعه تئاترشهر برگزار و این اجرا خوانی به احمد آقالو تقدیم شد.

نمایشنامه‌خوانی «پل» به احمد آقالو تقدیم شد

این جلسه نمایشنامه‌خوانی با حضور زهرا بهروز آذر ،معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده، نادره رضایی، معاون هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، رضا مردانی، مدیر کل هنرهای نمایشی، فتاحی، مشاور معاونت هنری و بابک رضابی،مدیر کل دفتر موسیقی در تالار سایه مجموعه تئاتر شهر برگزار شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha