• یکشنبه / ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۹ / ۱۴:۰۷
  • دسته‌بندی: پژوهش
  • کد خبر: 99022820075
  • منبع : نمایندگی علوم پزشکی شهید بهشتی

همکاری مشترک انستیتو تحقیقات تغذیه و دانشکده مجازی آموزش پزشکی

همکاری مشترک انستیتو تحقیقات تغذیه و دانشکده مجازی آموزش پزشکی

رییس انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور طی نشستی با رییس دانشکده مجازی آموزش پزشکی و مدیریت بر گسترش همکاری‌های مشترک تاکید کرد.

به گزارش ایسنا، دکتر جلال‌الدین میرزای رزاز، رییس انستیتو تغذیه ضمن معرفی جایگاه، فعالیت‌ها و توانمندی‌های این مرکز به تداوم فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی در ایام شیوع کرونا به‌صورت مجازی و دورکاری اشاره کرد و افزود: همکاری‌های مشترک این دو مرکز می‌تواند در قالب تفاهم‌نامه انجام شود.

وی در ادامه با بیان توضیحاتی در خصوص زمینه و چارچوب همکاری‌ها، تاکید کرد: چارچوب و قوانین تفاهم‌نامه همکاری باید اجرایی شود و اصلاحات موردنیاز در حین کار باید انجام شود تا به سوی تکامل پیش برویم.

در ادامه این نشست دکتر سلیمان احمدی، رییس دانشکده مجازی آموزش پزشکی و مدیریت با اشاره به اهمیت آموزش مجازی در  دانشگاه‌های نسل سوم و چهارم که خلق ثروت و ایده می‌کنند، گفت: رسالت و ماموریت مهمی در بحث آموزش مجازی بر عهده دانشکده ما قرار داده شده است.

وی افزود: ما به عنوان یک مجموعه دانشگاهی که دانشجویان کارشناسی، کارشناسی ارشد و PHD و مقالات مشترک داریم، می‌توانیم  با سایر دانشکده‌ها و مراکز آموزشی یک پارادیم و رفرنس داشته باشیم.

رییس دانشکده مجازی آموزش پزشکی و مدیریت، کرونا را عامل ایجاد چالش‌هایی در کشور و گسترش توجه به آموزش مجازی برشمرد و گفت: آموزش مجازی دارای سه رکن تامین زیرساخت‌، تولید محتوا از سوی اساتید و رفتار و آموزش اساتید است و این نگرش باید ایجاد شود تا یک آموزش مجازی با کیفیت داشته باشیم. در دانشکده مجازی می‌توانیم دروس آکادمیک را در نرم‌افزار نوید یا سایر نرم‌افزارها ارائه دهیم و به توانمندسازی اساتید درخصوص e_learning و مجازی‌سازی دروس کمک کنیم.

وی در آموزش مجازی تولید محتوا توسط اساتید را مهم برشمرد و تاکید کرد: تولید محتوا باید استاندارد و قابل عرضه در بسیاری از پلتفرم‌ها نظیر نوید و یا سایر فرم‌های کشوری باشد و خاطرنشان کرد: دوره‌های پودمانی ضمن خدمت نیز برای توانمندسازی اساتید در این خصوص وجود دارد.

بر اساس اعلام انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور، دکتر احمدی با اشاره به همکاری‌های انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور با دانشکده‌ها در خصوص آموزش مجازی گفت: آموزش عمومی باید با رویکرد تغذیه باشد؛ زیرا اهمیت و جایگاه آن در سطح جامعه بسیار برجسته است و  باید در این حوزه اطلاع‌رسانی لازم انچام پذیرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha