محمد فرید لطیفی در گفت وگو با ایسنا، دراین باره گفت: سازمان مدیریت بحران کشور از موسسه ژئوفیزیک خواسته تا تمامی گسلهای کشور به خصوص گسلهایی را که اخیر دارای فعالیت بودهاند رصد کرده و رفتار آنها را تحت نظر قرار دهد.
وی با بیان اینکه در همین راستا نیز گزارشی از رفتار تمام گسلها موجود است، اظهارکرد: زلزله همچنان قابل پیش بینی نیست اما اگر در این گزارشها موارد مشکوک یا به عبارت بهتر غیرعادی مشاهده شود، حتما یکسری هشدارها و توصیهها به مسئولان محلی داده خواهد شد اما این به معنای پیش بینی زلزله نیست.
معاون آمادگی و مقابله سازمان مدیریت بحران کشور افزود: به عنوان مثال چند سال قبل ساکنان منطقهای از تغییر دمای آب چشمههای منطقه شان خبر دادند و ما حتی نسبت به این موضوع نیز حساس شده و دستور رسیدگی صادر کردیم.
لطیفی در مورد رفتار گسل مشا که منشا زلزله تهران نیز بوده است، اظهارکرد: بعضی از گسل ها به دلیل فعالیت اخیرشان و همچنین موقعیتی که تحت تاثیر قرار می دهند به طور ویژه رصد شده و کوچکترین لرزه و فعالیتشان ثبت می شود که گسل مشا نیز جزو همین گسل هاست و فعالیتش در حال رصد است.
وی در عین حال دوباره تاکید کرد که زلزله قابلیت پیش بینی ندارد و تصریح کرد: افرادی که ادعای پیش بینی زلزله را دارند، قطعا افراد صادقی نیستند و قصد دیگری در پشت پرده دارند بنابراین شهروندان نیز باید توجه داشته باشند به جای آنکه از استرس و ترس زلزله خود را در رنج قرار دهند، آمادگی خود را همواره بالا ببرند واین حساسیت را به یک حساسیت سازنده و مثبت بدل کنند.
انتهای پیام
نظرات