محمد مودی، امروز سه شنبه سوم تیر در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: سازمان نظام مهندسی، یک جایگاه ساختاری در بخش کشاورزی است.
به گزارش ایسنا، وی با بیان اینکه صدور مجوزها در این بخش بر عهده سازمان نظام مهندسی گذاشته شده است، افزود: مجوزهای صدور دام نیز بر عهده سازمان نظام مهندسی قرار دارد که از ابتدا تاکنون ۶۱۴ فقره موافقت اصولی صادر شده است.
رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی خراسان جنوبی با بیان اینکه بیشترین موافق اصولی صادر شده در حوزه پرواربندی بره با ۱۳۶ فقره است، تصریح کرد: ۶۲۳ فقره پروانه تاسیس صادر شده و بیشترین فراوانی پروانه تاسیس صادر شده در حوزه گاو شیری با ۲۲۹ فقره است.
مودی ادامه داد: رسالت دیگر این سازمان این است که تمام دانش آموختگان بخش کشاورزی را به عضویت این سازمان درآورد که دفاع از حقوق این افراد و فراهم آوردن زمینه همکاری بیشتر با آنان از اولویتهاست.
وی بیان کرد: اکنون ۲۸۰۰ فارغالتحصیل در استان وجود دارند که از این تعداد ۱۳۰۰ نفر در سامانه ثبت شدهاند.
مودی اظهار کرد: هماکنون سه مرکز انتقال تکنولوژی کشاورزی غیردولتی، چهار مرکز توانافزایی و مهارتآموزی، دو مرکز کسب و کارهای نوین بخشی، یک مرکز علوم و فنون کاربردی کشاورزی غیردولتی و یک مرکز پژوهشی کشاورزی غیردولتی در استان مشغول فعالیت هستند.
رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی خراسان جنوبی با بیان اینکه پروژه استفاده از پساب فاضلاب بیرجند مورد بررسی و تاکید قرار گرفته است، ادامه داد: اکنون ۷۰۳ واحد تولیدی در استان فعالیت دارند.
مودی از صدور ۷۰۳ پروانه بهره برداری خبر داد و گفت: از این تعداد ۳۳ واحد درخواست پروانه توسعه دارند.
وی با اشاره به اینکه بیشترین پروانه بهرهبرداری مربوط به مرغ گوشتی با ۴۱۴ واحد است، افزود: بیشترین طرح توسعه در حوزه مرغ داریهای گوشتی بوده است.
رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی خراسان جنوبی بیان کرد: در حال حاضر ۳۶ واحد به بهره برداری رسیده داریم که ۳۳ واحد درخواست توسعه دارند.
مودی با اشاره به فعالیت یک واحد مرغ مادر در استان، اظهار کرد: در بحث قارچ خوراکی پنج پروانه تاسیس صادر شده است.
وی تصریح کرد: در حوزه مجوزهای گلخانهای تاکنون ۳۷۹ فقره پروانه تاسیس صادر شده است که از این تعداد ۱۴۱ مورد به بهرهبرداری رسیده و هفت پروانه درخواست توسعه دارند.
رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی خراسان جنوبی یادآور شد: با توجه به کمبود آب در استان، کشت گلخانهای بسیار به صرفهتر است که در سال اخیر این مورد بسیار مورد توجه مسئولان قرار گرفته و نهضت گلخانهای آغاز شده که در این راستا مجوزهایی برای گلخانهداران صادر شده است.
انتهای پیام
نظرات