محمدرضا آذرخش ۳۱ تیرماه در نشست خبری با خبرگزاریها اظهار کرد: اوایل سال ۹۸ به عنوان مدیر این اداره کار را شروع کردم که مصادف شد با سیل و همین موجب شد، چندین ماه برنامههای ما به عقب بیفتد.
وی با اشاره به عملکرد مثبت اداره کل فنی و حرفهای استان در سیل، تصریح کرد: کارهای زیادی در این راستا اجرا کردیم که نمونه بارز آن ۳۰۰۰ لوازم خانگی بود که به مردم سیلزده لرستان اهدا کردیم.
آذرخش با اشاره به اینکه اداره کل فنی و حرفهای لرستان به لحاظ زیرساختی از ریل خارج شده بود، تصریح کرد: سال گذشته تغییراتی را در بحث زیرساختها ایجاد کردیم؛ در حال حاضر شرایط نسبت به گذشته خیلی بهتر شده است.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای لرستان با بیان اینکه اول از همه به دنبال این بودیم که کیفیت آموزش را بالا ببریم، تصریح کرد: آموزشهای ما خستهکننده بود و باید آنها را بهروز میکردیم که در این راستا فعالیتهای خوبی اجرا شد.
وی با اشاره به اینکه تعهد آموزشی ما در سال ۹۸ ، دو میلیون و ۷۰۰ هزار نفر ساعت بود، افزود: در پایان سال میزان آموزش ما به سه میلیون و ۵۰۰ هزار نفر ساعت رسید و رشد خوبی داشتیم.
آذرخش با بیان اینکه اداره فنی و حرفهای مغفول مانده بود و در جامعه شناختی از این اداره نداشتند، تاکید کرد: به دنبال این بودیم که آموزشهای مهارتی را به عنوان یک جریان معرفی کنیم؛ در حال حاضر اداره کل فنی و حرفهای شناختهتر شده و وظیفه داریم که فرهنگ مهارت را معرفی کنیم.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای لرستان یادآور شد: آموزشها در زمان قبل هم انجام میشد اما باکیفیت نبود و بیشتر در حد ارائه آمار بود؛ الان بهصورت تخصصی ورود کردهایم و نتایج خوبی نیز حاصل شده است.
وی افزود: بهعنوان مثال در بحث آموزش زنان سرپرست خانوار و زندانیان از استانهای برتر هستیم و در رشتههایی ورود کردهایم که به نتیجه برسند و فروش محصول داشته باشند.
آذرخش با بیان اینکه آموزشهای ما هدفمند شده است، تصریح کرد: با توجه به شرایط آموزشهایی ارائه میدهیم که هم بهروز باشد و هم باعث ایجاد شغل شود.
انتهای پیام
نظرات