• سه‌شنبه / ۷ مرداد ۱۳۹۹ / ۱۰:۵۸
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 99050704833
  • خبرنگار : 50402

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی ابن‌سینای همدان:

سهمیه قابل قبولی از داروی «رمدسیویر» برای همدان گرفته‌ایم

سهمیه قابل قبولی از داروی «رمدسیویر» برای همدان گرفته‌ایم

ایسنا/همدان معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی ابن‌سینای همدان اعلام کرد: «رمدسیویر» یک داروی سهمیه ای و بیمارستانی برای درمان بیماران کرونایی است و در حال حاضر در این زمینه مشکلی نداریم.

دکتر ایرج خدادادی‌کهلان در گفت‌وگو با ایسنا، بیان کرد: در حال حاضر «رمدسیویر» یک داروی وارداتی است و به شکل سهمیه ای توزیع می شود و خوشبختانه توانسته ایم سهمیه قابل قبولی را برای استان از وزارتخانه دریافت کنیم.

وی ادامه داد: این دارو براساس پروتکل درمانی و نظر پزشکان برای بیمارانی که ضرورت داشته باشد، استفاده می شود و در حال حاضر در این زمینه مشکلی نداریم.

خدادادی‌کهلان با اعلام اینکه با تولید نمونه داخلی «رمدسیویر» امیدواریم مشکلی برای توزیع آزادانه آن وجود نخواهد باشد، توضیح داد: این دارو یک داروی گران‌قیمت وارداتی است که با تولید نمونه داخلی قیمت آن بسیار مناسب خواهد شد و امیدواریم مشکلات مردم در این زمینه مرتفع شود اما هنوز مقدار وارداتی آن به اندازه ای نیست که همه بتوانند به آن دسترسی آزاد داشته باشند یا در داروخانه ها امکان فروش آن وجود داشته باشد.

وی افزود: «رمدسیویر» صرفاً یک داروی بیمارستانی است که برای بهبود حال بیمارانی که وضعیت مناسبی ندارند و براساس صلاحدید پزشکان و نیاز بیماران و براساس اندیکاسیون های لازم مورد استفاده قرار می گیرد و اساساً این دارو سهمیه ای است.

افزایش واردات واکسن آنفلوآنزا

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی ابن‌سینا در ادامه درباره توزیع واکسن آنفلوآنزا مطرح کرد: واکسن آنفلوآنزا هر ساله با پیش بینی و برآورد نیازی که وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی می کند، به کشور وارد می شود و از آنجایی که ارزبری بالایی دارد، وزارتخانه با توجه به بررسی ها و نیازسنجی ها اقدام به وارد کردن این واکسن می کند.

وی خاطرنشان کرد: امسال ظاهراً با توجه به همزمانی بیماری آنفلوآنزا و کرونا تعداد واکسن های وارداتی افزایش یافته و مطابق برنامه ای که هر سال بوده و این واکسن در تابستان توزیع می شده تا در اوایل پاییز مورد استفاده قرار بگیرد، همین برنامه امسال هم انجام می شود.

خدادادی‌کهلان در رابطه با نوع توزیع این واکسن توضیح داد: قاعدتاً توزیع این واکسن براساس شاخص هایی مانند میزان بروز آنفلوآنزا در سال گذشته و حد نصاب جمعیتی استانها صورت می گیرد.

وی بیان کرد: از طریق معاونت های بهداشتی مقداری واکسن آنفلوآنزا در استان ها و مقداری نیز آزادانه از طریق شرکت های پخش دارو در داروخانه ها توزیع می شود تا مردم عادی هم در صورت تمایل آزادانه اقدام به خرید واکسن کنند و امکان دسترسی به آن را داشته باشند اما همه افراد نیاز ندارند که از این واکسن استفاده کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha