حمزه خانجانی چهارشنبه ۱۱ تیر با اشاره به آغاز برداشت سیر در استان همدان، اظهار کرد: سطح زیرکشت سیر در این استان ۴۵۰۰ هکتار بوده که متوسط عملکرد در سطح ۱۵ تن است.
خانجانی با بیان اینکه استان همدان رتبه اول تولید سیر کشور را دارد، ادامه داد: سیر همدان به لحاظ عطر و طعم بینظیر است و ۵۰ درصد سیر کشور در همدان تولید میشود.
وی میزان برداشت سیر در استان همدان در سالهای ۱۴۰۱ ، ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳را به ترتیب ۴۳هزار و ۶۵۵ تن، ۵۵هزار و ۶۰۱ تن و ۵۸ هزار و ۷۵۵ تن برشمرد و تصریح کرد: سیر سرشار از فولیک اسید، ویتامین C، کلسیم، آهن، منیزیم، پتاسیم و مقدار کمی روی و ویتامینهای B۲، B۱ و B۳ است.
خانجانی ادامه داد: سیر همدان با ویژگیهایی نظیر مرغوبیت بالا، طعم، بو و مزه منحصر به فرد شاخصهای تاثیرگذاری دارد که مورد قبول ذائقه مردم در سطح ملی و بینالمللی است.
خانجانی، گفت: سیر با وجود اینکه در استانهای دیگر چون گیلان، مازندران، زنجان، خوزستان، اصفهان و کرمان نیز کاشته میشود اما سیر همدان در ذهن و شامه مشتری متفاوت با دیگر محصولات است که در سایر مناطق کشور کاشته می شود، به همین جهت این محصول زراعی همدان به عنوان یک برند برتر است.
انتهای پیام
نظرات