• شنبه / ۱۱ مرداد ۱۳۹۹ / ۱۵:۳۳
  • دسته‌بندی: اقتصاد کلان
  • کد خبر: 99051107860
  • خبرنگار : 71251

۱۹.۶ میلیارد دلار ارزش تجارت امسال/ واردات بیش از صادرات

۱۹.۶ میلیارد دلار ارزش تجارت امسال/ واردات بیش از صادرات

سخنگوی گمرک گفت: میزان تجارت خارجی ایران در چهار ماه اول امسال به بیش از ۴۲ میلیون تن و به ارزش ۱۹ میلیارد و ۶۳۵ میلیون دلار رسید که از این میزان بیش از ۳۰ میلیون تن به ارزش هشت میلیارد و۷۱۳ میلیون دلار سهم صادرات و حدود ۱۲ میلیون تن به ارزش ۱۰ میلیارد و ۹۲۲ میلیون دلار سهم واردات است .

به گزارش ایسنا، سید روح اله لطیفی اظهار کرد: در چهار ماهه نخست سال ۱۳۹۹ میزان صادرات قطعی کالاهای غیر نفتی کشور به استثنای نفت خام، نفت کوره و نفت سفید و همچنین بدون صادرات از محل تجارت چمدانی، بالغ بر ۳۰ میلیون و ۲۸۵ هزار تن و به ارزش هشت میلیارد و ۷۱۳ میلیون دلار بوده است که در مقایسه با مدت زمان مشابه سال گذشته حدود ۴۰ درصد کاهش در ارزش دلاری داشته است. همچنین میزان واردات کشور در این مدت با بیش از ۲۴  درصد کاهش به رقم ۱۰ میلیارد و ۹۲۲ میلیون دلار و به وزن ۱۱ میلیون و ۷۹۳ هزار تن رسیده است.

دبیر شورای اطلاع رسانی گمرک خاطر نشان کرد: طی چهار ماهه نخست سال ۱۳۹۹ عمده مقصد کالاهای صادراتی به ترتیب عبارت بوده اند از «چین» با وزن هشت میلیون  ۴۶۹ هزار تن و به ارزش دو میلیارد و ۴۷۴ میلیون دلار و با سهم بیش از ۲۸ درصد، «عراق» به وزن شش میلیون و ۴۴۶ هزار تن و به ارزش یک میلیارد و  ۹۶۵ میلیون دلار و با سهم بیش از  ۲۲ درصد، «امارات متحده عربی» با وزن چهار میلیون و ۶۲۵ هزار تن و به ارزش یک میلیارد و  ۲۱۶ میلیون دلار و با سهم نزدیک به ۱۴ درصد، «افغانستان» به وزن دومیلیون و ۱۱۵ هزار تن و به ارزش ۷۱۳ میلیون دلار و با سهم بیش از هشت درصد و به مقصد «ترکیه» با وزن۸۴۳ هزار تن و به ارزش ۴۰۵ میلیون دلار و با سهم نزدیک به پنج درصد از کل ارزش صادرات بوده است.

طبق اعلام گمرک، لطیفی افزود: طی چهار ماهه نخست سال ۱۳۹۹ عمده کالاهای وارداتی از کشورهای طرف معامله  به ترتیب از «چین» با وزن یک میلیون و دو هزار  تن و به ارزش دو میلیارد و ۸۰۶ میلیون دلار و با سهم بیش از ۲۵  درصد، «امارات متحده عربی» به وزن یک میلیون و ۳۳۱ هزار تن و به ارزش دو میلیارد و ۴۷۹ میلیون دلار و با سهم نزدیک به ۲۳ درصد، «ترکیه» با وزن یک میلیون و ۸۷۰ هزار تن و به ارزش یک میلیارد و  ۱۷۸ میلیون دلار و با سهم نزدیک به ۱۱درصد، «هند» به وزن۹۳۹ هزار تن و به ارزش ۷۵۷ میلیون دلار و با سهم نزدیک به هفت درصد و کشور «آلمان» با وزن ۴۹۳ هزار تن و به ارزش ۵۳۶ میلیون دلار و با سهم نزدیک به هفت درصد از کل ارزش واردات کشور صورت گرفته است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha