• یکشنبه / ۱۲ مرداد ۱۳۹۹ / ۰۸:۲۳
  • دسته‌بندی: هرمزگان
  • کد خبر: 99051208193
  • منبع : نمایندگی هرمزگان

اداره تصفیه امور ورشکستگی در هرمزگان آغاز به کار کرد

اداره تصفیه امور ورشکستگی در هرمزگان آغاز به کار کرد

ایسنا/هرمزگان رئیس کل دادگستری استان هرمزگان با اعلام آغاز به کار اداره تصفیه امور ورشکستگی استان هرمزگان از انتصاب محمد شنبه زاده به سمت رئیس این اداره خبر داد.

علی صالحی روز گذشته(یازدهم مردادماه) در مراسم آغاز به کار اداره تصفیه امور ورشکستگی استان هرمزگان، خاطرنشان کرد: طی حکمی از سوی ریاست معزز قوه قضاییه، محمد شنبه زاده به سمت رئیس اداره تصفیه امور ورشکستگی استان هرمزگان منصوب شد.

رئیس شورای قضایی استان هرمزگان در ادامه بیان کرد: این اداره با رویکرد حمایتی و پیشگیری از ورشکستگی شرکت های تجاری راه اندازی شده است.

صالحی با اشاره به اهمیت ویژه این موضوع در استان هرمزگان به عنوان یک استان تجاری و قطب اقتصادی در کشور، اضافه کرد: با مطالعه دقیق و پیگیری های مستمر توسط اداره تصفیه امور ورشکستگی استان، مسائل موجود سر و سامان یابد و این موضوع منشاء خیر و برکت برای عموم مردم و زمینه ساز توسعه همه جانبه استان گردد.

به گزارش ایسنا، در پایان این مراسم صمد دهقانی رییس کل دادگاه های عمومی و انقلاب بندرعباس نیز با حفظ سمت به عنوان نماینده دادسرای انتظامی قضات در امور نظارت و ارزشیابی معرفی شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha