سیدمحمد قاسمی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: براساس مطالعات و کارهای انجام شده باید در سطح استان ۸۵۰ ایستگاه تلفن همراه داشته باشیم.
وی تصریح کرد: در حال حاضر ۵۵۰ ایستگاه تلفن در لرستان وجود دارد بنابراین اگر بخواهیم پوششی بالای ۹۰ درصد در سطح کل استان داشته باشیم ۳۰۰ ایستگاه بی تی اس راهاندازی شود.
مدیر مخابرات منطقه لرستان با بیان اینکه این کمبود ایستگاه یک مشکل اساسی است، افزود: در سالهای گذشته استانهای برخوردار از طریق وزارت ارتباطات یکسری ایستگاههای توسعه تلفن همراه برای استانهای خود گرفتند و ما باید نیز این کار را انجام دهیم.
قاسمی تصریح کرد: در سال ۱۳۹۸ فقط ۱۲ ایستگاه توسعه تلفن همراه گرفتیم که این رقم خیلی آمار کمی است درحالیکه استانهای دیگر خیلی بیشتر از ما توانستند از این فرصت استفاده کنند.
وی خاطرنشان کرد: امسال با برنامهریزی که انجام شده و مشورتی که با کارشناسان خود انجام دادهایم برنامه زمانبندی تدوین کردهایم و براساس این برنامه ما امسال حداقل ۶۰ ایستگاه بی تی اس یعنی ۵ برابر سال ۱۳۹۸ در برنامه داریم.
مدیر مخابرات منطقه لرستان اضافه کرد: این یک رشد بسیار خوبی است، در حال حاضر با وجود اینکه فقط بیش از ۴ ماه از سال میگذرد ۲۶ تا از این بی تی اس را روی آنها کار کرده و تجهیزات آن را گرفتهایم که موفقیت خوبی است و تا پایان سال این ۶۰ تا راهاندازی و به بار خواهد نشست.
قاسمی با بیان اینکه امیدوارم بتوانیم یک تحول در سطح پوشش تلفن همراه استان به وجود بیاوریم، ادامه داد: قبلاً در بی تی اس و این دکلها اینترنت وجود نداشت یعنی تکنولوژی و امکانات اینترنت را نداشتند.
وی عنوان کرد: از دو سه سال گذشته خیلی از ۵۵۰ بی تی اس مجهز به تکنولوژیهای ۴G و ۳G شدند و این بی تی اسها امکانات اینترنت را دارند.
انتهای پیام
نظرات