• جمعه / ۳۱ مرداد ۱۳۹۹ / ۱۴:۳۱
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 99053123162
  • منبع : نمایندگی دانشگاه اصفهان

رئیس کمیسیون فرهنگی شورای شهر گزِبرخوار:

اصرار بر تفکر سنتی در مدیریت فرهنگی اثرات منفی در بردارد

اصرار بر تفکر سنتی در مدیریت فرهنگی اثرات منفی در بردارد

ایسنا/اصفهان رئیس کمیسیون فرهنگی شورای شهر گزِبرخوار گفت: کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد نسبت به سایر هنرمندان منسجم‌تر و به دور از چالش، همراه و همگام با یکدیگر در سایه رقابت سالم در راستای اعتلای مسائل فرهنگی و مذهبی شهر تلاش می‌کنند.

مصطفی حکیمیان، در آئین تجلیل از کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد شهر گزِبرخوار، با اشاره به حمایت قاطعانه تیم مدیریت شهری از فعالیت‌های فرهنگی و هنری و تسهیل امور مربوطه آنان، اظهار کرد: چالش‌های متعدد فرهنگی، خانواده‌ها را با مشکلات فراوانی درگیر کرده و کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد باید از دیدگاه متفاوت و بروزرسانی شده‌ای در راستای بهبود این شرایط، بهره ببرند.

به گزارش ایسنا، رئیس کمیسیون فرهنگی اجتماعی شورای اسلامی گزِبرخوار، فقدان توجه کانون‌های هیئت‌های فرهنگی هنری مساجد به بهره‌برداری از بستر فضای مجازی و عدم کادرسازی مناسب نیروی انسانی جایگزین را از نقاط ضعف این کانون‌ها برشمرد و خاطرنشان کرد: همزمان با شیوع ویروس کرونا و فرض تداوم جولان این ویروس و کاهش چشمگیر فعالیت فرهنگی هنری کانون‌های مساجد در راستای کاهش چرخه انتقال آن، نیاز به برنامه‌ریزی، بروزرسانی علمی و بهره برداری از تکنولوژی‌های موجود، به منظور استمرار فعالیت‌های فرهنگی هنری کانون‌های مساجد بیش از گذشته احساس می‌شود.

نائب رئیس شورای اسلامی شهر گزبرخوار، با تاکید بر فعالیت چشمگیر متولدین دهه ۵۰ و ۶۰ در بیش از دو دهه در کانون‌های فرهنگی هنری مساجد، ادامه داد: در گذر سال‌ها شاهد تغییر و تحولات بسیاری در تمام بخش‌های اجتماعی زندگی بشری بوده‌ایم که مدیریت فرهنگی نیز از این قاعده مستثنی نیست و اصرار بر تفکر سنتی در مدیریت فرهنگی می‌تواند اثرات منفی بسیاری دربر داشته باشد، همچنین نیاز است وارثان و جایگزینان مناسب و جوانی برای فعالیت در این کانون‌ها تربیت شوند.

حکیمیان با بیان اینکه دشمنان اسلام و نظام مقدس جمهوری اسلامی همواره به دنبال بهانه‌ای برای ضربه زدن بر پیکر باورها و اعتقادات مردم هستند، تصریح کرد: باید با تاکید بر رعایت دقیق پروتکل‌های بهداشتی و استفاده از ماسک در سوگواری ها اجازه سواستفاده و تخریب اسلام را به دشمنان ندهیم.

در ادامه، مدیر شبکه بهداشت و درمان شاهین‌شهر و میمه نیز با اشاره به وضعیت نارنجی شهرستان شاهین شهر و میمه در شیوع ویروس کرونا، اظهار کرد: مقابله با ویروس کووید ۱۹ پیچیدگی و چالش‌های خاص خود را در درمان و واکسینه کردن دارد که تنها راه مقابله با آن پیشگیری از ابتلا به ویروس رعایت پروتکل‌های بهداشتی و پرهیز از حضور در تجمعات است.

علی پارسا با اشاره به کاهش سن مبتلایان به کرونا، افزود: بازه سنی مبتلایان به ویروس کرونا در آغاز شیوع این بیماری افراد بالای ۶۰ سال بود که اکنون این بازه به سن زیر ۶۰ سال تغییر کرده، همچنین از دیگر تغییرات این بیماری نیاز به بستری بیش از ۸۰ درصد مبتلایان و وضعیت حاد آنان است.

وی با اشاره به ولایتمداری شهروندان و عشق به سوگواری برای امام حسین (ع)، تاکید کرد: برگزاری عزاداری سالم و فاقد موارد ابتلا، نیازمند توجه به رعایت مسایل بهداشتی است که دو نفر از اعضای هر هئیت آموزش دیده به عنوان بهداشتیار در محل برگزاری عزاداری‌ استقرار می‌یابد و بر رعایت پروتکل‌ها نظارت می‌کند، همچنین پرهیز از توزیع نذورات نظیر چایی و اغذیه، نواختن سنچ و دمام، حرکت هئیت‌ها از محله‌ای به دیگر محله‌ها و رعایت سایر ممنوعیات در راستای کاهش چرخه انتقال ویروس کرونا موثر خواهد بود.

در این آئین از ۱۵ کانون فرهنگی هنری مساجد ثبت‌شده در سامانه، تجلیل و از پوستر روز جهانی مساجد نیز رونمایی شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha