• یکشنبه / ۲ شهریور ۱۳۹۹ / ۱۵:۵۴
  • دسته‌بندی: ایلام
  • کد خبر: 99060201737
  • منبع : نمایندگی ایلام

استاندار ایلام:

خدمتگزاری تنها از کانال وحدت و همدلی قابل تحقق است

خدمتگزاری  تنها از کانال وحدت و همدلی قابل تحقق است

ایسنا/ایلام در اولین روز از هفته دولت اعضای شورای تامین استان با قاسم سلیمانی‌دشتکی استاندار ایلام دیدار و ضمن گرامی داشت یاد و خاطره شهدای دولت به ویژه شهیدان رجایی و باهنر و تبریک هفته دولت از خدمات و تلاش های دولتمردان به ویژه نماینده عالی دولت در استان در طول یک سال گذشته تقدیر کردند.

استاندار ایلام در این دیدار ضمن تسلیت فرا رسیدن ماه محرم و ایام سوگواری شهادت جانگداز سرور و سالار شهیدان حضرت امام حسین علیه السلام و تشکر از حضور اعضای شورای تامین، هفته دولت را گرامی داشت و گفت: این هفته فرصت مغتنمی برای تجدید پیمان با آرمان های امام راحل (ره) و شهدا و تداوم راه شهیدان بزرگوار رجایی و باهنر است و امیدواریم همه در این مسیر خطیر و در این برهه زمانی حساس موفق و سربلند باشیم.

وی مسیر خدمتگزاری را تنها از کانال وحدت و همدلی قابل دستیابی دانست و گفت: امروز وحدت و همدلی کم نظیری در استان وجود دارد و در این میان نقش نماینده محترم ولی فقیه در استان و امام جمعه ایلام و اعضای شورای تامین و همراهی مردم در امور مختلف بی بدیل بوده است و جا دارد به خاطر این همراهی و همدلی از همه تقدیر و تشکر نمایم.

سلیمانی دشتکی در ادامه وحدت و همدلی موجود در استان را مدلی ارزشمند برای ارائه به کشور دانست و گفت: در حوادث مختلف سیل و زلزله و قضیه سهمیه بندی بنزین و برگزاری مراسم اربعین ما شاهد وحدت و  همگرایی بین مردم و مسئولان بودیم و بسیار نتیجه بخش و اثرگذار بود و لازم است این تجربیات ارزشمند در سطح ملی ارائه و استفاده شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha