محمد کشتکار در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: امسال نیز همانند هر سال بحث کنترل و نظارت بر دام های نذری در این ایام به خصوص در شرایطی که درگیر کرونا هستیم، انجام می شود.
وی با بیان اینکه در عاشورا و تاسوعای حسینی اکیپ هایی همانند سال های گذشته فعال هستند و امسال منسجم تر عمل می کنند، گفت: طی دو روز آینده ۴۶ اکیپ ثابت و ۳۱ اکیپ سیار شامل ۱۲۸ نفر از پرسنل دامپزشکی در قالب ۳۸ پزشک دامپزشک، ۶۷ ناظر بهداشت و ۲۳ ناظر شرعی بحث نظارت بر کشتار دام را انجام می دهند.
معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان اصفهان تاکید کرد: در تاسوعا و عاشورا، ۳۱ کشتارگاه دام استان باز است و کشتار دام از ساعت ۶ صبح تا ۱۳ بعد از ظهر انجام می شود، اما به دلیل بیماری کووید ۱۹، امسال سایت یا محلی برای کشتار دام در مقابل دسته جات عزاداری نخواهیم داشت.
وی با تاکید بر اینکه مطابق پروتکل سازمان دامپزشکی، تاسوعا و عاشورا امسال کشتار دام خارج از کشتارگاه ها نخواهیم داشت، تصریح کرد: جهت جلوگیری از کشتار دام خارج از کشتارگاه ها با شهرداری و نیروی انتظامی هماهنگی لازم انجام شده است و کشتارگاه ها تمام پروتکل های بهداشتی را در ایام تاسوعا و عاشورا با آمادگی کامل اجرا کرده و با نظارت بیشتر گوشت را تحویل افراد می دهند.
کشتکار افزود: اگر هیئات کشتار دام در کشتارگاه دارند، در آن محل شرایط بسته بندی گوشت فراهم شده است و گوشت به صورت قطعه شده، تحویل هیئات داده می شود، همچنین گوشت کشتار شده حتما باید زمان پیش سرد آن انجام شود.
وی به شهروندان و مراکز مجاز عرضه مواد پروتئینی توصیه کرد که اگر سفارشی برای نذری و کشتار دام در این ایام دارند آنها در کشتارگاه این کار را انجام و تحویل افراد دهند تا دیگر نیازی به حضور و تجمع مردم در کشتارگاه نباشد.
معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان اصفهان تصریح کرد: تمام شبکه های دامپزشکی استان در این ایام حضور دارند و افراد در صورت هر گونه سوال و نظارت گوشت نذری هیئات می توانند با سامانه تلفنی ۱۵۱۲ تماس و مشاوره دریافت کنند.
انتهای پیام
نظرات