"محمدرضا قوام" امروز ۱۱ شهریور ماه در نشست «بررسی همکاریهای اقتصادی استان کرمان با کشور پاکستان» اظهار کرد: پاکستان هفتمین شریک تجاری ایران و ایران هم پانزدهمین شریک تجاری پاکستان است و تراز تجاری دو کشور به نفع ایران مثبت است اما ما به دنبال حالت «برد - برد» بین ایران و پاکستان هستیم.
وی افزود: سیمان، گلاب، لبنیات، تولیدات مسی، مشتقات نفتی، مواد غذایی، کاشی، پسته و مغز پسته از جمله محصولات صادراتی استان کرمان به پاکستان است.
قوام با اشاره به وضعیت تجارت بین کرمان و پاکستان در سال ۲۰۱۹ تصریح کرد: میزان صادرات استان کرمان به پاکستان ۴۰ میلیون دلار بوده و به دنبال این هستیم که مبلغ صادرات کرمان به پاکستان به ۲۰۰ میلیون دلار در سال برسد.
به گزارش ایسنا، "عباس سعیدی" رییس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان نیز در این نشست گفت: عمده محصولات کشاورزی کرمان از جمله پسته، خرما، گردو، گیاهان دارویی، محصولات گلخانه ای و جالیزی، گل محمدی، گلاب و زعفران صادراتی هستند و محصولات سالم بهداشتی و با کیفیتی به شمار می روند که به کشورهای مختلف صادر می شوند.
وی با اعلام آمادگی برای حضور کشاورزان استان کرمان در مناطق حاصلخیز پاکستان در راستای تولید محصولات این خطه افزود: استان کرمان همچنین توان تولید مرغ، بوقلمون، بلدرچین و کبک برای پاکستان را دارد.
انتهای پیام
نظرات