• یکشنبه / ۱۶ شهریور ۱۳۹۹ / ۱۰:۲۲
  • دسته‌بندی: اردبیل
  • کد خبر: 99061611391
  • منبع : نمایندگی اردبیل

عضو هیات رئیسه کمیسیون اقتصادی مجلس:

به زودی اصلاح بودجه سال جاری در مجلس آغاز می شود 

به زودی اصلاح بودجه سال جاری در مجلس آغاز می شود 

ایسنا/اردبیل اکثریت نمایندگان برای جبران کسری بودجه اعتقاد بر اصلاح بودجه دارند و به زودی اصلاح بودجه سال جاری در مجلس آغاز می شود.

سید غنی نظری، عضو هیات رئیسه کمسیون اقتصادی مجلس  در گفت و گو با ایسنا با بیان اینکه یکی از شاخصهای بودجه نویسی قدرت پیش بینی در خصوص تحقق آن است، تصریح کرد: بودجه باید مطابق با واقعیت‌های درآمدی نوشته شود تا با مشکلاتی همچون کسری بودجه مواجه نشود. در غیر این صورت کسری بودجه به تورم منجر می شود و متاسفانه در بودجه امسال با توجه به عدم پیش بینی‌های لازم و محقق نشدن دآمدهای دولت، بودجه با کسری مواجه است .

سید غنی نظری افزود: برای برون رفت از مشکل کسری بودجه، در گام اول بودجه نویسی دولت باید از روش غلط کنونی به سمت بودجه نویسی  عملیاتی سوق پیدا کند تا بیشتر رنگ واقعیت و اجرایی پیدا کند .

وی با بیان اینکه حجم بزرگ دولت و به عبارتی سنگین بودن دولت، خود از دیگر عوامل کسر ی بودجه است و هرچقدر کسری بودجه بیشتر باشد، دولت ناگزیر است برای حبران آن با خلق پول جدید، استقراض از بانک مرکزی این کسری را جبران کند که این راهکار جبران کسری بودجه باعث تورم و فشار بر کشور، خصوصا طبقات پایین و محروم جامعه می شود .

دبیر کمسیون اقتصادی مجلس گفت: دولت برای جبران کسری بودجه باید از راه‌های معقول که فشاری بر بدنه جامعه وارد نکند اقدام کند.  یکی از این راه‌ها می تواند فروش اموال مازاد دولت که اتفاقا بسیار زیاد هم است، باشد.

نماینده مردم خلخال و گیوی ادامه داد: بودجه امسال دولت بر مجلس تحمیل شده است و نمایندگان جدید هیچ دخالتی در بسته شدن آن نداشتند و این خود باعث مشکلاتی برای نمایندگان شده است به طوری که اگر نماینده‌ای کمبود زیر ساختی در جایی ببیند به دلیل اینکه در بودجه ردیفی برای آن دیده نشده است عملا نمی‌تواند کاری بکند و باید منتظر سال آینده باشد. متاسفانه بودجه امسال از طرف دولت و مجلس گذشته پیش خور شده است .

 عضو  هیات رییسه کمسیون اقتصادی تصریح کرد:اکثریت نمایندگان برای جبران کسری بودجه امسال اعتقاد به اصلاح بودجه دارند و به زودی اصلاح بودجه در مجلس آغاز می شود .


وی افزود : در این اصلاحیه راه کارهایی همچون تمرکز بر مالیات و فروش اموال مازاد دولت جهت جبران کسری بودجه مد نظر هست و مجلس بنا ندارد به هیچ وجه برای جبران کسری بودجه به سمت استقراض از بانک مرکزی که خود عامل تورم است، برود . 

نظری با اشاره به تورم موجود در جامعه اظهار کرد: مهار تورم در حوزه دولت است ولی مجلس آماده است دولت هر لایحه ای را که در جهت کنترل و کاهش تورم باشد را بررسی و تصویب کند و در این رابطه، در خدمت دولت خواهد بود و به  موضوع تورم به عنوان یک موضوع ملی و فراجناحی نگاه می کند .

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha