علی متقیان، در گفتوگو با ایسنا، گفت: صبور بودن یکی از ویژگیهای مهم معلمان مدارس استثنایی است که اگر اینگونه نباشد، ادامه کار برای معلمان سخت خواهد بود.
وی با اشاره به اینکه اولین خیران مدارس استثنایی معلمان این مدارس هستند، افزود: زمانیکه این گونه مدارس نیاز به کمک پیدا می کنند اولین کمک ها و واریزی ها از سوی معلم های همان مدارس صورت می گیرد.
متقیان با بیان اینکه هزار و ۴۵۰ دانشآموز استثنایی در مدارس استثنایی استان تحصیل می کنند، ادامه داد: در حال حاضر مشکل خاصی بابت کمبود معلمان در این مدارس وجود ندارد اما در شرایط ایدهآل نیز نیستیم و اگر بخواهیم به شرایط مطلوب دست پیدا کنیم، باید ۴۰ معلم به این مدارس اضافه شود که این نیروها در حوزه آموزشی، توانبخشی، تربیتبدنی و بهداشت باید باشند.
رئیس آموزش و پرورش استثنایی خراسان شمالی تصریح کرد: در حال حاضر در تمام مدارس استان بیش از سه هزار دانشآموز استثنایی وجود دارد که در خصوص فضاهای آموزشی کمبودی وجود ندارد اما در حوزه فضاهای توانبخشی، تربیت بدنی و... با کمبود فضا مواجه هستیم.
وی با بیان اینکه سرانه مدارس استثنایی در استان به تعداد دانشآموزان ۱۰ متر مربع است، اظهار کرد: استاندارد بینالمللی در خصوص فضاهای آموزش استثنایی ۲۸ متر مربع است که با این آمار فاصله داریم و باید فضاهای مربوطه افزایش پیدا کند.
متقیان در پایان با اشاره به اینکه میانگین مدارک تحصیلی معلمان مدارس استثنایی از معلمان عادی بالاتر است، تصریح کرد: بیشترین مدارک تحصیلی معلمان مدارس استثنایی، رشته روانشناسی است که در این رشته گرایشهای مختلفی وجود دارد.
انتهای پیام
نظرات