• دوشنبه / ۱۷ شهریور ۱۳۹۹ / ۱۶:۲۸
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 99061712879
  • خبرنگار : 50046

موز رسیده و سیب پخته دو ماده غذایی مناسب برای مبتلایان به اسهال

موز رسیده و سیب پخته دو ماده غذایی مناسب برای مبتلایان به اسهال

ایسنا/خراسان شمالی مسئول تغذیه بیمارستان امام رضا (ع) دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: موز رسیده به دلیل دارا بودن املاح مفید به ویژه پتاسیم به تامین الکترولیت های از دست رفته در طول دوره اسهال کمک می کند.

مهسا شمشیرگران در گفت و گو با ایسنا افزود: موز حاوی فیبرهای محلول در آب به نام پکتین بوده که سبب جذب مایعات داخل روده ها می شود، همچنین برخی ترکیبات موجود در موز خاصیت پروبیوتیکی داشته و سبب رشد باکتری های مفید داخل روده بزرگ می شود.

وی مصرف برنج را در مبتلایان به اسهال مفید دانست و اظهار کرد: برنج سفید به راحتی در دستگاه گوارش هضم شده و به روده های پرکار در زمان اسهال استراحت می دهد و همچنین سبب قوام دهی به مدفوع شل می شود.

شمشیرگران با بیان این که مصرف نان سفید در زمان اسهال بهتر از نان سبوس دار است، عنوان کرد: مصرف نان تست، برشته و نان سفید بهتر و مناسب تر از نان کامل و سبوس دار است، زیرا بیشتر سبوس در نان سفید استخراج شده است و آن را برای هضم در دستگاه گوارش به ویژه روده بزرگ مناسب تر می سازد .

وی خاطرنشان کرد: مصرف سیب زمینی به دلیل کم بودن میزان فیبر و هضم راحت آن به شکل آب پز و بخارپز  با کمی نمک و بدون روغن به مبتلایان به اسهال توصیه می شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha