• چهارشنبه / ۱۹ شهریور ۱۳۹۹ / ۱۴:۰۹
  • دسته‌بندی: محور مقاومت
  • کد خبر: 99061914613
  • خبرنگار : 71496

فلسطین اجازه محکومیت عادی‌سازی را ندارد و باید عذرخواهی کند!

فلسطین اجازه محکومیت عادی‌سازی را ندارد و باید عذرخواهی کند!

ترفندهای دفاعی در پیش گرفته شده از سوی کشورهایی که روابط خود را با رژیم صهیونیستی عادی کردند، قابل پیش‌بینی بودند اما در مرکز این مساله سیاسی، رهبران فلسطین هنوز به طور کلی ارتباط خود را با نهادهای عربی و به شکل خاص با شورای همکاری خلیج فارس قطع نکرده‌اند.

به گزارش ایسنا، به نقل از سایت شبکه خبری المیادین، پس از آنکه امارات روند عادی‌سازی با رژیم صهیونیستی را آغاز کرد و بعد از علنی شدن موضعگیری کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس در حمایت از عادی‌سازی، این شورا از رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین خواست بابت تردیدی که در جریان دیدار دبیران کل نسبت به حمایت این کشورها از مساله فلسطین نشان داده، عذرخواهی کند.

گویا فلسطین اجازه محکومیت عادی‌سازی و یا حتی صحبت درباره آن را ندارد! و گویا قربانی این ماجرا باید از قاتل عذرخواهی کند! کشورهایی که با طرف اشغالگر دست داده و همکاری‌های نظامی، اطلاعاتی و امنیتی خود را با آن به راه انداختند، مدعی وفاداری نسبت به مساله فلسطین هستند اما چگونه؟

ترفندهای دفاعی در پیش گرفته شده از سوی کشورهایی که روابط خود را با رژیم صهیونیستی عادی کردند، قابل پیش‌بینی بودند اما در قلب این مساله سیاسی، رهبران فلسطین هنوز به طور کلی ارتباط خود را با نهادهای عربی و به شکل خاص با شورای همکاری خلیج فارس قطع نکرده‌اند.

رهبران فلسطینی با این رویکرد که این سرنوشت فلسطین است، همچنان یک گام به جلو رفته و دو گام به عقب می‌آیند، به همین دلیل شاهد احتیاط شدید و اغراق‌آمیز مسؤولان رسمی فلسطین در رسانه‌ها و حتی بیانیه‌های رسمی هستیم.

در بیانیه ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین بر احترام به تمامی نمادها تاکید شد، همه چیز در این بیانیه در راستای تلاش برای راضی نگه‌داشتن طرف‌های عربی و قطع نشدن روابط با آنها است هرچند که باور این بیانیه این است که تصمیم‌گیرنده اول و آخر "اسرائیل" خواهد بود.

بر اساس این باور، اگر حاکمیت‌هایی که روابط خود را عادی کرده‌اند، از فلسطینی‌ها راضی شوند، هرگز سودی برای آنها نخواهد داشت و اگر هم از آنها خشمگین شوند، ضرری متوجه آنها نخواهد شد مگر زمانی که صحبت از مجازات‌های جمعی از طریق آمریکا و اسرائیل مطرح شود.

این یعنی هر کشوری که از رهبری فلسطین و یا از یک نهاد فلسطینی خشمگین شود، اقلیت فلسطینی موجود در آن کشور را مجازات می‌کند، در حالی که کشورهای غربی چنین نمی‌کنند، به عنوان مثال کانادا اقلیت فلسطینی را مجازات نمی‌کند حتی استرالیا و آمریکا هم چنین کاری نمی‌کنند.

رویه عادی در این کشورهای عربی که جای تاسف بسیار دارد، این است، زمانی که یکی از حاکمیت‌ها از یک نهاد فلسطینی خشمگین می‌شود همه را مجازات می‌کند.

این شیوه فلسطین نیز احتمالا در باز کردن اشتهای کشورهای حوزه خلیج فارس برای حمله به فلسطینی‌ها با این ادعا که از حق فلسطین حمایت می‌کنند، نقش موثری دارد.

امارات زمانی که مساله عادی‌سازی را در چارچوب مطرح کردن مساله فلسطین گنجاند، برای حمله آماده شده بود، این را ما از برخی مکاتبات و اظهارنظرها می‌توانیم دریابیم، آنها می‌گفتند این ما (یعنی امارات) هستیم که از مساله فلسطین حمایت می‌کنیم در حالی که گروه‌های فلسطین آن را نابود می‌کنند.

اما پاسخ مردم در رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی به آنها این است که مردم فلسطین عذرخواهی از هیچ کسی را نمی‌پذیرد.  

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha