• شنبه / ۲۲ شهریور ۱۳۹۹ / ۰۹:۰۲
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 99062216061
  • منبع : باشگاه دانشجویان

نخستین شماره نشریه دانشجویی «مشق» منتشر شد

نخستین شماره نشریه دانشجویی «مشق» منتشر شد

نخستین شماره فصلنامه دانشجویی دانشگاه پیام نور گیوی با عنوان «مشق» منتشر شد.

به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، این نشریه به صورت الکترونیکی و با زمینه تخصصی حقوق به منظور مشارکت دانشجویان مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد این رشته در دانشگاه‌های پیام نور استان اردبیل و ارتقا سطح علمی وپژوهشی آنان منتشر می‌شود.

در شماره نخست این فصلنامه مطالبی با عنوان «دفاتر خدمات الکترونیک قضایی و افزایش هزینه مراجعان به دادگستری‌ها»، «خلأ قانونی حقوق بین الملل در پیگیری ترور هدفمند سردارشهید حاج قاسم سلیمانی»، «حقوق مخاطب در سینما»، «ریشه کنی فسادمالی و اداری با اصلاح و آسیب شناسی قوانین گزینش و تاییدصلاحیت»، «ضرورت بازنگری قانونگذار در شوراهای حل اختلاف»، «انواع جرایم و بزهکاری»، «کم کاری وکلا و حقوقدانان در استیلای حقوق فقرا در جامعه"» دیده می‌شود.

شماره نخست نشریه مشق در چهار صفحه و با مدیرمسئولی و سردبیری جهانگیر نیکخواه منتشر شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha