• یکشنبه / ۲۳ شهریور ۱۳۹۹ / ۱۸:۵۴
  • دسته‌بندی: دولت
  • کد خبر: 99062317677
  • خبرنگار : 71489

معاون دفتر روحانی: از عذرخواهی مسؤولانه‌ی وزیر آموزش و پرورش خوشحالم

معاون دفتر روحانی: از عذرخواهی مسؤولانه‌ی وزیر آموزش و پرورش خوشحالم

معاون دفتر رئیس جمهوری با اشاره به حذف تصویر دختران از جلد کتاب درسی ریاضی پایه سوم دانش‌آموزان با تاکید بر اینکه قصور رخ داده در جلد ‎کتاب ریاضی، نه قابل توجیه است و نه قابل پذیرش، گفت: نه به عنوان یک مسئول دولتی که به عنوان یک پدر، پدر دختری دانش‌آموز، از عذرخواهی مسؤولانه‌ی وزیر آموزش و پرورش خوشحالم.

به گزارش ایسنا، علیرضا معزی معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس‌جمهوری در حساب کاربری خود در توئیتر نوشت:

«‏قصور رخ داده در جلد ‎کتاب ریاضی، نه قابل توجیه است و نه قابل پذیرش؛ شایسته‌ترین کنش، همان عذرخواهی صریحی است که امروز وزیر اعلام کرد. ‎عذرخواهی مقام فرادست یک نهاد سبب می‌شود تا هر کژرفتاری و خطایی به نام کلیت مجموعه ثبت نشود.

‏آنچه بر جلد ‎کتاب ریاضی نقش بست نسبتی با نگاه دولت در حوزه‌ی ‎زنان ندارد؛ اراده‌ی دولت را می‌توان در تعداد مدیران و فرمانداران ‎زن و همچنین در بالاترین تعداد سفرای ‎زن در تمام ادوار دید. در نبود زنان، دولت هیچ چشم‌اندازی را برای ‎توسعه، متصور نمی‌داند.

‏نه به عنوان یک مسئول دولتی که به عنوان یک پدر، پدر دختری دانش‌آموز، از عذرخواهی مسؤولانه‌ی وزیر آموزش و پرورش خوشحالم.

‏آنچه مسؤولیت‌پذیری وزیر آموزش و پرورش را برجسته‌تر می‌سازد، عذرخواهی‌ او برای تغییراتی است که پیش از دوره‌ی وزارتش انجام گرفته و دخالتی در این تصمیم نداشته است. این رفتاری حرفه‌ای برای مقامی ارشد است که بی چند و چون، مسؤولیت خطای تمام سطوح سیستم را بپذیرد.»

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha