برومند صلاحی 25 شهریور در جمع خبرنگاران اظهار کرد: با جذب ایدههای جدید، تعداد واحدهای تحت حمایت مرکز رشد واحدهای فناوری دانشگاه محقق اردبیلی به 112 واحد رسیده است، به طوری که واحدهای تحت حمایت مرکز رشد واحدهای فناوری دانشگاه محقق اردبیلی از سال 1397 تاکنون بیش از 230 درصد رشد داشتهاند.
وی افزود: واحدهایی که جدیداً جذب شده¬ اند در حوزههایتجهیزات پزشکی، صنعت، کشاورزی و فناوری اطلاعات هستند که از نظر فرآیند تجاری سازی در وضعیت طراحی تفصیلی، ساخت نمونه، تست و ارزیابی و عرضه در بازار هستند.
صلاحی تصریح کرد: حمایت از واحدهای فناور از طریق ارائه تسهیلات مالی توسط مرکز و نیز معرفی آنها به صندوقهای اعتباری مرتبط و نیز خدمات تخصصی در حوزههای حقوقی، بازاریابی، ثبت اختراع و برند، استانداردسازی و غیره تا رسیدن محصولات فناورانه به بازار و کسب درآمد برای واحدهای فناور ادامه دارد.
رئیس مرکز رشد واحدهای فناوری دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه مرکز رشد واحدهای فناوری دانشگاه محقق اردبیلی آماده جذب و پرورش ایده های مبتنی بر فناوری است، خاطرنشان کرد: با توجه به لزوم مدیریت بهینه و همزیستی با کرونا، تولید محصولات مرتبط با پیشگیری و درمان این بیماری توسط واحدهای فناور مرکز رشد دانشگاه کماکان ادامه دارد.
انتهای پیام
نظرات