• شنبه / ۲۹ شهریور ۱۳۹۹ / ۰۹:۵۴
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 99062921537
  • خبرنگار : 50187

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری کرمان:

مکتب شهید سلیمانی، آغاز یک نهضت گسترده فرهنگی در درون کشور و خارج از مرزها

مکتب شهید سلیمانی، آغاز یک نهضت گسترده فرهنگی در درون کشور و خارج از مرزها

ایسنا/کرمان مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری کرمان گفت: مکتب شهید حاج قاسم سلیمانی آغاز یک نهضت گسترده فرهنگی در درون کشور و خارج از مرزهاست و این حرکت ارزشی در حوزه زنان و خانواه از استان کرمان شروع شده است.

"فاطمه السادات حسینی" صبح امروز ۲۹ شهریورماه در نشست خبری با اشاره به لزوم تشکیل کیمته بانوان و خانواده بنیاد مکتب حاج قاسم سلیمانی اظهار کرد: مکتب حاج قاسم جهانی است و باید این مکتب را به دنیا معرفی کنیم.

وی با اشاره به اینکه در کمیته بانوان و خانواده ۴۰ برنامه در کوتاه مدت تدارک دیده شده که از هفته دفاع مقدس آغاز می شوند، افزود: قصد داریم نقشه راهبردی جامع و کامل برای اهداف مقدس مکتب حاج قاسم سلیمانی ارائه کنیم و از مسئولان، جهادگران، خیران و ... درخواست همکاری داریم تا بتوانیم اهداف کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت را تعریف و عملیاتی کنیم.

حسینی تصریح کرد: هدف این است فرهنگ ملموس و ناملموس دفاع مقدس و افتخارات زنان و مردان کشور در آن دوران را به نسل جوان امروز که نه دوران انقلاب و نه هشت سال دفاع مقدس را دیده اند، معرفی کنیم تا بدانند اقتدار نظام جمهوری اسلامی، امنیت و آرامش امروز ما به واسطه خون هزاران شهید، ایثارگری ایثارگران و صبر و بردباری مادران شهداء است.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری کرمان بیان کرد: تکریم و زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهداء و امام شهداء و شعائر هشت سال دفاع مقدس هدف دیگر است و اینکه اندیشه، بینش و تفکر شهداء و به ویژه سیره سیدالشهدای مقاومت شهید حاج قاسم سلیمانی را در مکتب حاج قاسم معرفی کنیم.

وی با اشاره به یادآوری نقش زنان و مادران در دفاع مقدس که حماسه ها خلق کردند و شاید خیلی این نقش مستند و معرفی نشد، اظهار کرد: تلاش می کنیم نقش بانوان را در ابعاد مختلف فرهنگی و هنری به جامعه معرفی کنیم.

حسینی گفت: واکاوی رسالت دیروز زنان و تطبیق با رسالت امروز را دنبال می کنیم و تلاش ما در راستای انتقال فرهنگ دفاع مقدس با تاکید بر اندیشه و روش حاج قاسم سلیمانی به نسل امروز است.

وی با اشاره به محور صیانت و حفاظت زنان از دستاوردهای فرهنگی و معنوی هشت سال دفاع مقدس، تصریح کرد: برنامه ها با پرهیز از افراط و تفریط دنبال می شود و باید تعادل و توازن در برنامه ها باشد و علائق و سلیقه نسل جوان را شناخته و مطابق با آن برنامه ریزی کنیم.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری کرمان گفت: فرهنگ سازی، گفتمان سازی و جریان سازی، اقتصاد و کارآفرینی، سلامت و بهداشت، ورزش و نشاط و محرومیت زدائی از جمله محورهای کمیته بانوان و خانواده مکتب حاج قاسم است که در شرایط کنونی وظیفه همه مسئولان و مردم، محرومیت زدائی است که از دغدغه های مهم شهید سردار سلیمانی بود.

وی اظهار کرد: اگر همه ظرفیت های دستگاه ها و توانمندی های مردم روستاها و شهرها کنار هم قرار بگیرد، بر خیلی مسائل غلبه خواهیم کرد.

حسینی با اشاره به اینکه برای هفته دفاع مقدس برنامه های ویژه ای تدارک دیده ایم، افزود: رویکرد ما در برنامه های مکتب حاج قاسم این است که برای تکریم و تعالی کانون خانواه، باید نقش مادران، همسران و دختران شهداء از جمله مادر، همسر و دختران شهید حاج قاسم سلیمانی را پررنگ کنیم.

وی بیان کرد: مکتب حاج قاسم آغاز یک نهضت گسترده فرهنگی در درون کشور و خارج از مرزهاست و این حرکت ارزشی در حوزه زنان و خانواه از استان کرمان شروع شده است.

حسینی با اشاره به برنامه های دفتر امور بانوان و خانواده استانداری کرمان در هفته دفاع مقدس عنوان کرد: برگزاری آئین میثاق مادرانه، نمایشگاه توانمندی های بانوان، دیدار با مادران شهداء هشت سال دفاع مقدس، و ... از جمله برنامه های اداره کل امور بانوان و خانواده استانداری در هفته دفاع مقدس است.

وی در پایان بیان کرد: با توجه به چهلمین سالگرد دفاع مقدس، ویژه برنامه های هفته دفاع مقدس در سال جاری با عنوان "چلچله" برگزار می شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha