"شهباز حسن پور" امروز ۱۵ مهرماه در جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان کرمان با اشاره به اینکه رسانه های کرمان در اقتصاد مقاومتی پیشگام و پیشتاز همه پروژه ها بوده اند، اظهار کرد: بالاترین نعمت، نعمت امنیت است که از تلاش های شبانه روزی شورای تامین برای تامین امنیت تشکر می کنیم و در جریان فعالیت های استاندار کرمان هستیم و درخواست داریم اولویت نخست استان مسائل امنیتی باشد.
وی با اشاره به عملکرد معین های توسعه و همچنین اقدامات سپاه در استان به ویژه منطقه جنوب، افزود: با پیگیری شش ماهه استاندار، امروز دو پروژه آهن اسفنجی و شمش مربوط به گل گهر و مس در سیرجان کلنگ زنی می شود و امید داریم قریب به ۱۶۰۰ نفر از افرادی که بیکار شده اند، طی دو ماه آینده برگشت به کار داشته باشند.
حسن پور در ادامه تاکید کرد: اَبَرپروژه انتقال آب را هیچ کس نباید به نام خود تمام کند. این یک کار ملی و بسیار ارزشمند است و اگر قرار است روزی از کسی تقدیر شود، کسی نیست جز آقای جلال مآب که این پروژه را کلنگ زد و نفرات بعدی آقای مرادعلیزاده مدیر وقت مس و در ادامه مدیران بعدی این مجموعه ها هستند.
نماینده مردم سیرجان و بردسیر در مجلس با اشاره به اینکه بهتر است قدری مشکلات جدی تر گرفته شود، افزود: قریب به اتفاق نمایندگان استان کرمان از عملکرد استاندار رضایت ۱۰۰ درصد دارند.
وی افزود: گلایه ما این است که کشور در حال جنگ تمام عیار اقتصادی است و برخی ادارات آرایش جنگی به خود نگرفته اند. هیئت مدیره ای که اجازه نمی دهد کار اقتصاد مقاومتی آغاز شود و به علت اینکه با رانت فلان شخص عضو هیئت مدیره شده و در طول یک سال یک شب در شهرستان بیتوته نکرده، درک نمی کند استان و نماینده چه می گوید و تا حرف می زنیم می گویند خواسته شخصی داشته اند.
حسن پور با اشاره به اینکه هیچ کدام از نمایندگان استان کرمان عقد اخوت با کسی نبسته اند، تصریح کرد: ما غیر از مردم وامدار کسی نبوده و نیستیم و هر کس هر سندی دارد شفاف رو کند.
رییس مجمع نمایندگان استان کرمان گفت: اقدامات مجمع در راستای اهداف کلی نظام اسلامی و حل مسائل و مشکلات مردم است و از اقدامات معین های توسعه تشکر می کنیم.
وی با اشاره به اینکه شرایط کشور به شکلی است که همه باید به کمک دولت بیائیم و این فرمایش مقام معظم رهبری است، افزود: امیدواریم به زودی با معرفی معاون اقتصادی استاندار کرمان سرعت کارها بیشتر شود.
حسن پور با گلایه از برخی کم کاری ها گفت: علی رغم صورتجلسه ای که در تهران با مدیرعامل بانک کشاورزی کشور داشته ایم، هیچ کدام از موارد تفاهم تاکنون عملی نشده است.
انتهای پیام
نظرات