• چهارشنبه / ۱۶ مهر ۱۳۹۹ / ۱۲:۲۴
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 99071612221
  • خبرنگار : 71402

انتقاد ترامپ از سختگیری سازمان غذا و داروی آمریکا در بحث واکسن

انتقاد ترامپ از سختگیری سازمان غذا و داروی آمریکا در بحث واکسن

رئیس‌جمهوری آمریکا از توصیه‌های تازه سازمان غذا و داروی کشورش درباره واکسن کرونا انتقاد کرد و از آن به عنوان یک "حمله سیاسی دیگر" یاد کرد.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، سازمان غذا و داروی آمریکا سه‌شنبه با صدور راهنمایی‌های غیر الزام‌آور از تولیدکنندگان واکسن کووید-۱۹ خواست تا دست‌کم دو ماه پس از آخرین تزریق واکسن‌ها به نیروهای داوطلب آنها را تحت نظر قرار دهند تا از ایمنی و اثرگذاری آن اطمینان حاصل کنند.

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا توصیه‌های این سازمان معتبر را حمله‌ای برای ضربه زدن به کمپین انتخاباتی خود در آستانه سوم نوامبر قلمداد می‌کند.

ترامپ چهارشنبه در پیامی توییتری نوشت: این قوانین جدید کار سازمان غذا و دارو را برای سرعت بخشیدن به تایید واکسن پیش از روز انتخابات سخت‌تر می‌کند. این توصیه‌ها یک حمله سیاسی دیگر است.

این اظهارات بعد از انتشار گزارش نیویورک تایمز مطرح شد که در آن به نقل از منابع ناشناس گفته شد که مارک میدوز، رئیس کارکنان کاخ سفید از ۲۱ سپتامبر جلوی توصیه‌های مرتبط را گرفته است. در آن تاریخ سازمان غذا و داروی آمریکا این سند را برای بررسی به دفتر مدیریت و بودجه کاخ سفید تحویل داد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha