علی محمدی در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به اینکه خرمدره یکی از قطبهای تولید انگور و کشمش در استان بهشمار میرود، اظهار کرد: باغداران شهرستان خرمدره، سالانه در شرایط عادی، بیش از ۵۰ هزار تن محصول انگور برداشت میکنند.
وی با اشاره اینکه ۳ درصد انگور تولید شده در خرمدره، به مصرف تازهخوری یا به مشتقات انگور تبدیل میشود، بیان کرد: مابقی این محصول پرطرفدار و پرخاصیت نیز به کشمش تیزابی تبدیل میشود که مقصد عمده آن کشورهای حاشیه خلیج فارس و اروپایی است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خرمدره، با بیان این مطلب که بیش از ۲۷۰۰ هکتار از باغات شهرستان را باغات انگور تشکیل میدهد، اضافه کرد: محصول انگور بهعنوان محصول اول باغی شهرستان از جایگاه ویژهای در امر اشتغال و اقتصاد کشاورزی شهرستان برخوردار است.
محمدی با اشاره به این مطلب که باغداران خرمدره سالانه در شرایط عادی بیش از ۵۰ هزار تن محصول انگور برداشت میکنند، خاطرنشان کرد: پیشبینی میشود امسال تاکداران شهرستان بیش از ۱۰ هزار تن کشمش تیزابی تولید و روانه بازار کنند.
انتهای پیام
نظرات