فتحالله حقیقی، ظهر امروز (۲۴ مهرماه) در جلسه شورای اقامه نماز استان زنجان اظهار کرد: با توجه به شیوع کرونا و آغاز موج سوم این بیماری امکان برگزاری فرایض دینی بهصورت جمعی ممکن نیست و میتوان با تشکیل گروه کارشناسی و متخصص در زمینه علوم دینی و بهرهمندی از فضای مجازی نیاز خانوادهها و جوانان به مسائل اجتماعی، دینی و فرهنگی را مرتفع کرد.
وی با تاکید بر توجه به محور نماز و خانواده، تصریح کرد: نهادهای فرهنگی و اجتماعی باید با در نظر داشتن موقعیت روز و شرایط موجود، با جدیت برای تولید محتوا و برنامههای دینی وارد میدان شوند و اجازه ندهند خلائی در فرایض دینی و معنویات، نیازهای روحی و روانی خانوادهها ایجاد شود.
استاندار زنجان تصریح کرد: فعالیتهای حوزه نماز باید به شیوه اثربخش طراحی شود تا بتواند در مقابل توطئههای دشمنان و فتنهانگیزیها مقابله و دینداری را در بین جوانان تقویت کند؛ اما متاسفانه اقدامات فرهنگ و ارشاد اسلامی در این زمینه قابل انتظار نیست.
وی ادامه داد: باید از حضور افراد با انگیزه برای احیای فرهنگ نماز در بین خانوادهها و دستگاههای اجرایی استفاده کرد تا با ارائه طرحهای جذاب و متناسب با ذائقه مخاطبان و فناوری روز اقدامات انجام شود. همچنین کسب رتبه برتر ستاد اقامه نماز استان زنجان در کشور ستودنی است.
حقیقی از اختصاص زمین برای احداث ساختمان ستاد اقامه نماز در هفته آینده خبر داد و گفت: البته میتوان از فضاهای خالی استانداری نیز استفاده کرد و باید کیفیسازی فعالیتها در حوزه نماز توسط دستگاههای فرهنگی نیز مورد توجه قرار گیرد.
حقیقی به بازگشت پیکر شهید مسعود منتجبی پس از ۳۸ سال به موطن خود اشاره کرد و افزود: پیکر مطهر این شهید والامقام امروز وارد استان میشود و از مردم و مسئولان تقاضا داریم در مراسم تشییع و تدفین، شیوهنامههای بهداشتی را رعایت کنند.
وی به انجام کارهای فرهنگی در خصوص رعایت شیوهنامههای بهداشتی توسط آحاد جامعه تاکید کرد و گفت: تاکنون ۱۷ درصد مردم استان زنجان درگیر ویروس کرونا شدهاند و مراقبتهای انجام شده موجب درگیری کمتر مردم شده است و با توجه به اینکه ماسک با قیمت مناسب عرضه میشود انتظار بر این است که همه مردم ماسک زدن را جدی بگیرند.
رئیس ستاد اقامه نماز استان زنجان نیز در ادامه این جلسه اظهار کرد: در سال گذشته ۵۰ حلقه معرفتی، ۱۵۰ نشست دانشآموزی، ۱۱۰ نشست خانواده مطهر ۱۵ دوره آموزشی، ۱۵ طرح پیوند مسجد و مدرسه برگزار شده است و این ستاد در ۵۰ برنامه فرهنگی و تبلیغی مشارکت داشته است.
حجتالاسلام علی یوسفی ساماندهی و نظارت نمازخانههای بین راهی را جزو اولویتهای ستاد اقامه نماز دانست و گفت: نظافت و بهداشت، برخورداری از امکانات از جمله مهر سالم و خدماتدهی مناسب از موارد مهم در نمازخانههای بینراهی است.
وی با اشاره به اینکه محوریت فعالیتهای ستاد اقامه نماز استان مدارس و نوجوانان است که پیشبینیهای لازم در این زمینه انجام شده است، افزود: هیئتهای اندیشهورز نماز در مدارس تشکیل و پیش اجلاسهای نماز با عنوان پیوند نماز، خانه، مدرسه و مسجد امسال برگزار میشود.
انتهای پیام
نظرات