• شنبه / ۲۶ مهر ۱۳۹۹ / ۰۸:۵۳
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 99072618827
  • منبع : نمایندگی گیلان

مدیر جهاد کشاورزی املش مطرح کرد

 افزایش حساسیت افراد محلی در جهت جلوگیری از تغییرکاربری اراضی کشاورزی

 افزایش حساسیت افراد محلی در جهت جلوگیری از تغییرکاربری اراضی کشاورزی

ایسنا/گیلان مدیر جهاد کشاورزی املش گفت: افراد محلی و بومی روستاها مخبر تخلفات در تغییرکاربری اراضی کشاورزی هستند و حساسیت‌شان در این جهت افزایش یافته است.  

مهدی صفری در گفت و گو با ایسنا با بیان  اینکه شهرستان املش علاوه براینکه تولیدکننده یکی از با کیفیت‌ترین برنج های استان است، گفت: همچنین این شهرستان از شهرستان‌های برتر کشور در تولید چای است و امسال تولید چای در این شهرستان ۵ درصد افزایش یافته است.

وی افزود: حفاظت از شالیزارها و باغات این شهرستان در اولویت کاری ما قرار دارد و این اراضی ارشمند فقط باید برای تولید چای و برنج و کشت دوم اختصاص یابند و به هیچ وجه اجازه نمی‌دهیم، ویلاسازی در این اراضی ارزشمند صورت بگیرد.

صفری ادامه داد: هر جا که تخلفی صورت بگیرد و فرد متخلف بخواهد ساخت و ساز غیرمجازی در این شهرستان داشته باشد از همان ابتدای کار ساخت، برخورد قانونی صورت می گیرد.

وی خاطرنشان کرد: گشت‌های مستمر در حال انجام است و خوشبختانه در مبارزه با تغییرکاربری غیر قانونی تاکنون موفقیت‌های خوبی کسب کرده‌ایم.

مدیر جهاد کشاورزی املش گفت: کارنامه درخشانی که در مبارزه با ساخت وسازهای غیرمجاز داریم موجب شده است که برخی از بنگاه‌داران متخلف و دلالان ساخت و سازهای غیرقانونی با ما برخورد مناسبی نداشته باشند.

وی افزود: خوشبختانه حساسیت برخی از افراد بومی در حفظ ساختار روستاها و جلوگیری از ویلاسازی در شهرستان املش نیز خوب است و خبر هر گونه تخلف در این زمینه بلافاصله به ما مخابره می‌شود و همه مخبرهای ما بومی هستند.

صفری گفت: آگاهی روستاییان و کشاورزان ما برای حفظ زمین‌هایشان بالا رفته است و می‌دانند که نباید افزیش قیمت زمین آن ها را وسوسه کند تا این خاک‌های ارزشمند کشاورزی به خانه دوم و محل تفرج تبدیل شود.

مدیر جهاد کشاورزی املش گفت: هرچقدر که رونق تولید در محصولات کشاورزی بالا باشد و درآمد کشاورزن بالا برود، از ویلاسازی در روستاها جلوگیری می‌شود و خوشبختانه امسال برنجکاران پس از برداشت برنج اولیه به پرورش راتون پرداختند و از این پس نیز برخی از کشاورزان برای کشت دیگر محصولات کشاورزی در زمین‌هایشان فعالیت می‌کنند تا رفاه معیشتی بیشتری برای خانوارهایشان فراهم کنند.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha