محمدحسین دریسی با بیان اینکه ۱۹ درصد از مبتلایان کرونا مثبت شهرستان دشتستان، از گروه سنی سالمندان بودهاند، افزود: با شیوع و اپیدمی بیماری کووید ۱۹ در کشور، گروه سنی سالمندان در معرض آسیب بیشتری قرار گرفته و خود سالمندی به عنوان عامل خطر این بیماری محسوب شده است.
وی اظهار کرد: تعداد سالمندان شهرستان حدوداً ۲۴ هزار نفر است که از این تعداد از اول شیوع بیماری تاکنون، ۶۰۳ نفر به کووید -۱۹ مبتلا و ۱۴۶ نفر نیز فوت کردهاند.
این مسئول بیان کرد: حدود ۵۰ درصد سالمندان مبتلا کرونا مثبت شهرستان دارای بیماری زمینهای بودهاند (فشارخون و دیابت) که این بیماریها میتواند زنگ خطری برای گروه سالمندان باشد و نیاز به مراقبت ویژه در دوران شیوع کرونا برای این گروه از اهمیت ویژهای برخوردار است.
غربالگری مرحله سوم کووید -۱۹ و پوشش بیش از ۱۶ هزار سالمند
معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان دشتستان با اشاره به تعداد ۱۶ هزار و ۳۱ نفری افراد سالمندی که توسط مراقبین سلامت و بهورزان در مرحله سوم مورد غربالگری کووید قرار گرفتهاند، گفت: از این تعداد ۱۰۸ نفر به مراکز ۱۶ ساعته ارجاع داده شدهاند، ۲۰۲ نفر نیازمند مراقبت در منزل بوده و ۱۲ هزار و ۲۳۱ نفر نیاز به غربالگری اعضای خانوار داشتند.
وی بیان کرد: در حال حاضر در تمامی مراکز خدمات جامع سلامت و خانههای بهداشت همزمان با غربالگری کووید مرحله سوم جهت سالمندان، مراقبتهای غیرحضوری و در صورت نداشتن مشکل (بیماری زمینهای) در غربالگری جهت مراقبتهای حضوری و با رعایت پروتکلهای بهداشتی، از آنها دعوت به عمل میآید.
دریسی تأکید کرد: در طول همهگیری بیماری کرونا برای کاهش احتمال ابتلای عضو سالمند تا حد امکان کمتر از خانه خارج شود و وظیفه خرید و تهیه مایحتاج و امور روزمره خارج از منزل را باید به فردی غیر از عضو سالمند بسپارند.
معاون بهداشتی شبکه بهداشت دشتستان خاطرنشان کرد: افرادی که با فضای خارج زیاد در ارتباط هستند، مانند افراد شاغل یا حتی کودکان بهتر است همیشه با ماسک و حفظ فاصله اجتماعی (1/5 متر) به فرد سالمند نزدیک شوند و سطوحی را که فرد سالمند با آن در تماس است باید به صورت مرتب ضدعفونی کنند.
انتهای پیام
نظرات