• یکشنبه / ۱۱ آبان ۱۳۹۹ / ۱۵:۱۴
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 99081107108
  • منبع : نمایندگی گیلان

موجود بودن روغن خام در کارخانجات گیلان/برخورد جدی با محتکران

موجود بودن روغن خام در کارخانجات گیلان/برخورد جدی با محتکران

ایسنا/گیلان رئیس سازمان صمت گیلان با اشاره به ضرورت برخورد جدی با هرگونه احتکار و گرانفروشی در استان گفت: روغن خام در کارخانجات گیلان موجود است.

فرهاد دلق‌پوش در جلسه ستاد تنظیم بازار در استانداری گیلان با اشاره به مباحث مربوط به کمبود روغن نباتی در سطح ملی گفت: در ماه مبارک رمضان همواره سهمیه مشخصی از روغن نباتی برای گیلان در نظر گرفته شد که بخشی از آن صرف و بخشی از این سهمیه نیز حفظ شد.

وی با بیان اینکه بیش از ۳۰۰ تن‌ روغن در ماه مبارک رمضان برای اصناف و ۲۲۵ تن برای خانوارهای گیلانی توزیع شد، خاطرنشان کرد: سهمیه مرغ منجمد استان نیز ۳۵۰ تن بوده که ۹۲ تن در شهرستان‌ها توزیع شد البته ۳۵۰ تن برای توزیع در مرحله بعد لحاظ شد.

دلق‌پوش با اشاره به نوسانات توزیع مرغ گرم در استان بین ۱۷۰ تا ۱۸۰ تن تصریح کرد: امسال ۴۴ کشتارگر از اتحادیه صنفی پروانه کسب دریافت کردند و اسامی آن‌ها جهت تامین مرغ به دامپزشکی و جهاد کشاورزی اعلام شد، البته قیمت دام سنگین و سبک نیز در کل کشور با افزایش قیمت همراه بوده است.

وی با بیان اینکه قیمت مرغ زنده و تازه کشتار در سایر استان‌ها بالاتر از نرخ گیلان به‌تصویب رسیده است، گفت: استان گیلان به‌جهت اینکه یکی از تامین‌کنندگان مرغ است، این محصول با نرخ کمتر از سایر استان‌ها و هر کیلوگرم مرغ با نرخ ۱۹ هزار و ۱۰۰ به‌دست مصرف‌کننده می‌رسد.

دلق‌پوش با اشاره به اینکه نگرانی از حیث کمبود روغن در حوزه اصناف، صنعت و خانوار در گیلان وجود ندارد بلکه روغن به مقدار لازم در کارخانجات استان موجود است، خاطرنشان کرد: درحال حاضر بیش از ۳۱ هزار تُن روغن خام از محل ذخایر راهبردی در اختیار کشور قرار دارد.

وی با اشاره به پیش‌بینی ۲۰ هزار تن سهمیه روغن برای صنف و صنعت در سطح ملی خاطرنشان کرد: سهمیه گیلان در حوزه صنایع و صنعت حدود ۵۵۰ تن است و سهمیه فروشگاه‌های زنجیره‌ای در سطح ملی برای توزیع روغن نیز حدود ۲۰ هزار تُن‌ است که سهمیه فروشگاهی در گیلان ۶۴۰ تن است و توزیع آن آغاز شده است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان با اشاره به ضرورت برخورد جدی با هرگونه احتکار و گرانفروشی در استان افزود: روغن خام در کارخانجات گیلان موجود است و خوشبختانه یکی از استان‌های دارای کارخانجات تولید روغن هستیم و می‌توانیم نیاز استان و شهرستان‌ها را در این حوزه تامین کنیم.

دلق‌پوش با بیان اینکه سهمیه روغن شهرستان‌ها براساس شاخص‌ها توزیع شده است تصریح کرد: هم‌اکنون روغن و مرغ به‌تناسب درخواست بخشداران در سطح شهرستان رشت در حال توزیع است و بازرسان مقیم هم در کارخانجات استان حضور دارند تا نظارت‌ها به‌طور جدی انجام شود.

وی با اشاره به اینکه بازرسی و نظارت در سطح شرکت‌های پخش و توزیع روغن باید با پیگیری و همکاری فرمانداران در سطح شهرستان‌ها انجام شود عنوان کرد: ذخایر لازم برای تامین اقلام اساسی و کالاهای اساسی در کل کشور وجود دارد و کمبودی نیست اما جو روانی موجود همواره مشکلاتی ایجاد می‌کند.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha