• شنبه / ۱۷ آبان ۱۳۹۹ / ۱۲:۵۹
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 99081710726
  • منبع : نمایندگی دانشگاه اصفهان

رییس شبکه دامپزشکی کاشان:

طرح واکسیناسیون پرندگان بومی در کاشان انجام می‌شود

طرح واکسیناسیون پرندگان بومی در کاشان انجام می‌شود

ایسنا/اصفهان رییس شبکه دامپزشکی شهرستان کاشان گفت: طرح واکسیناسیون پرندگان بومی در شهرها و روستاهای شهرستان با هدف پیشگیری از بروز بیماری نیوکاسل انجام می‌شود.

عباس شاه میرزایی، اظهار کرد: با توجه به فراوانی تعداد صنایع تولیدی گوشت مرغ و تخم مرغ در شهرستان، کاشان یکی از قطب‌های تولید این محصولات در سطح استان بوده و پیشگیری از بیماری‌های ویروسی از جمله نیوکاسل ضروری است.

وی تصریح کرد: عملیات واکسیناسیون مقاوم به گرما به صورت آشامیدنی و رایگان انجام می‌شود و تاکنون تعداد ۳۵ هزار قطعه از این نوع پرندگان در مقابل بیماری نیوکاسل واکسینه شده‌اند.

رییس شبکه دامپزشکی شهرستان کاشان، افزود: چنانچه بیماری در سطح پرندگان بومی کنترل شود از انتقال آن به واحدهای صنعتی پرورش پرندگان پیشگیری می‌شود از این رو در ۱۰ ماه گذشته سه نوبت واکسیناسیون این بیماری با همکاری بسیج سازندگی انجام شده و همچنان ادامه دارد.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی شبکه دامپزشکی کاشان، شاه میرزایی گفت: برای اجرای هرچه بهتر این طرح نیازمند همکاری مردم هم ‌زمان با انجام پروتکل‌های بهداشتی و رعایت موازین بهداشتی در جلوگیری از انتقال بیماری‌ها از جمله کووید ۱۹هستیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha