فرانک سرایی، در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به اینکه از دورههای ریاست جمهوری پیش از دولت تدبیر و امید تاکنون مقرر شد که هر شهرستان خراسان شمالی دارای یک سالن ورزشی ویژه بانوان داشته باشد، اظهار کرد: تاکنون در هیچکدام از شهرستانهای استان این کار انجام نشده است و با تمام ظرفیتهای مناسبی که در ورزش بانوان استان وجود دارد، همچنان از داشتن سالن های ورزشی ویژه بانوان محروم هستند.
وی با بیان اینکه در حال حاضر ۵۴۸ ورزشکار سازمان یافته زن در استان فعالیت می کنند، اظهار کرد: به علت شیوع ویروس کرونا تعداد بانوان ورزشکار در استان از ۱۱ هزار و ۳۵۰ نفر در سال گذشته به ۵۴۸ نفر کاهش یافته است.
سرایی با تأکید براینکه در زمان بازگشایی سالنهای ورزشی نیز استقبال خوبی برای حضور در سالنها انجام نشد، افزود: حضور بانوان ورزشکار خراسان شمالی در ملی و بین المللی همراه با مؤفقیتهای فراوانی بوده است و در سال جاری اعزام به انتخابی تیم، مسابقات چند جانبه و... داشتیم که ۲۷ مقام نیز در حوزه های مختلف به دست آمده است و این نشان از ظرفیت های موجود در استان دارد که باید مورد توجه قرار گیرد.
وی با اشاره به اعزامی های سال گذشته به مسابقات ملی و بین المللی، تصریح کرد: در سال گذشته ۱۶ ورزشکار برای انتخابی تیم ملی، ۳۴ ورزشکار برای مسابقات چندجانبه، ۱۰ ورزشکار برای مسابقات بین المللی، اعزام شدند که مقام آوران بسیاری نیز وجود داشتند اما در سال جاری بسیاری از مسابقات به صورت مجازی برگزار شد.
وی در پایان تصریح کرد: برای حمایت از بانوان ورزشکار در استان نیاز است که زیر ساخت های لازم فراهم شود و در حال حاضر زیرساخت های مورد نظر وجود ندارد.
انتهای پیام
نظرات