به گزارش ایسنا، به نقل از روزنامه اماراتی العین الاخباریه، بشارة الراعی، اسقف مارونیهای لبنان گفت: استقلال لبنان فقط به معنای پایان قیمومیت فرانسه نیست، بلکه به معنای خروج لبنان از سیاست محورها به بستر بیطرفی است تا گاهی جانبدار شرق یا گاهی طرفدار غرب نشود.
وی از بازگشت به سهمیه بندیها که مانع از تشکیل دولت جدید میشود، انتقاد کرده و گفت: این روش باعث تقویت فساد و سیطره بر اموال عمومی و هدررفت آن شده و کشور را به وضعیت فروپاشی و ورشکستگی کشانده است.
الراعی گفت که در سال جاری، تولید محلی از ۵۴ میلیارد دلار به ۲۵ میلیارد دلار رسیده است و ما سال اصلاحاتی را از دست دادیم که ارزش آن را با پول نمیتوان مشخص کرد.
وی تصریح کرد: اگر دولت بر اساس منوالهای قبلی شکل بگیرد، خدای نکرده، باعث خرابی کامل میشود.
الراعی ادامه داد: ما همچنان بر روی ارادههای خوب و خالصانه نسبت به وطن حساب باز میکنیم که این ارادهها در راستای بازپس گرفتن تصمیم مستقل دولت و ساخت ارتش واحد نه بیشتر و یک ملی گرایی نه بیشتر و کشوری با مرزهای مستحکم و حاکمیتی قوی و مشروعیتی آزاد و قانون اساسی مورد احترام تلاش میکند.
الراعی گفت که بر روی یک دولت فوق العاده و ناجی و توانمند برای پیشرفت کشور و کسب اعتماد داخلی و خارجی چه در سطح عربی و چه بینالمللی و یک کشوری که به بازسازی داخلی خود بر اساس قانون اساسی و منشور کشور بپردازد، حساب باز میکند.
وی همچنین ابراز امیدواری کرد که همزیستی مسالمت آمیزی میان مسیحیان و مسلمانان شکل بگیرد، نه اینکه سهمیه بندی میان سیاستمداران با نفوذ وجود داشته باشد.
اسقف مارونیهای لبنان همچنین به مساله انفجار بندر بیروت گریزی زد و گفت: درمورد قربانیان و آسیب دیدگان انفجار بیروت چه بگوییم، در حالی که با گذشت چهار ماه، سکوت کاملی نسبت به تحقیقات دادگستری وجود دارد. چرا این تحقیقات شامل تمامی افراد ذی ربط نشده است. این جنایت با این حجم، نمیتواند هیچ کس را حال با هر مقامی که باشد، مستثنی کند.
انتهای پیام
نظرات