فتحالله حقیقی شب گذشته (۴ آذرماه) در جلسه مدیریت بحران استان که در استانداری زنجان برگزار شد، با اشاره به اقداماتی که سال گذشته در راستای مدیریت بحران در استان انجام شده بود، اظهار کرد: یکی از نتایج اقدامات به موقع و موثری که در راهداری زمستانی و مدیریت بحران انجام شد، سبب شد در روز انتخابات صندوق رای با وجود برف موجود در مسیر، به همه روستاهای دوردست و صعبالعبور برسد.
وی از قرارگیری استان زنجان در بین چهار استان برتر در حوزه مدیریت بحران خبر داد و افزود: پارسال اطلاعاتی در رابطه با خودروهای سنگین موجود در استان گردآوری شد که انتظار میرود این اطلاعات امسال بهصورت بانک اطلاعاتی تکمیل شود که باید شامل اطلاعات خودروهای سنگین و نیمهسنگین همه ادارات و دستگاههای دولتی و خصوصی استان باشد تا بضاعت استان پیش از شروع برف و سرما مشخص شود.
این مسئول با تاکید بر اینکه باید وضعیت منابع انسانی و امکانات انبارداری استان مشخص شود، ادامه داد: متاسفانه در شرایط کنونی که نیاز مبرمی به فعالیت جمعیت هلالاحمر داریم، مدیرعامل این سازمان در استان بدون هماهنگی تغییر کرده و انتظار میرود تکلیف مدیرعامل تا هفته آینده تعیین شود.
استاندار زنجان تصریح کرد: همه دستگاههایی که اداره راهداری از آنها درخواست کمک کرده است باید با این ادارهکل همکاری کنند و بانک اطلاعاتی در شهرستانها نیز تدوین شود. همچنین با توجه به اینکه راهداران در راهدارخانهها مستقر هستند، انتظار میرود اداره بهداشت، پروتکلهای بهداشتی را برای آنان تدوین و اعلام کند و سازمان صمت موظف است برای راهداران حاضر در راهدارخانهها ماسک و مواد ضدعفونیکننده حداکثر با ۳۰ درصد قیمت و برای راهداران حاضر در مناطق صعبالعبور ماسک و ماده ضدعفونیکننده رایگان تهیه کند.
نماینده عالی دولت در استان زنجان یادآور شد: باید بانک اطلاعاتی از رانندگان خودروهای سنگین و نیمهسنگین در بخش دولتی و خصوصی استان احصا شود تا در صورت ابتلای رانندگان راهداری به کرونا، این رانندگان جایگزین شوند.
حقیقی با اشاره به پیشبینی زمستان سرد در سالجاری، خاطرنشان کرد: نباید هیچ روستایی به خصوص روستاهای صعبالعبور بدون نفت و کپسول گاز بماند و هیچ عذری در این رابطه پذیرفته نیست و دهیاران نیز به عنوان مدیران بحران در روستاها باید مشکلات را در همان ابتدای امر به فرمانداران اعلام کنند تا به موقع بتوان چارهاندیشی کرد.
در ادامه این جلسه، مدیرعامل شرکت آب منطقهای زنجان نیز از پر بودن ۷۰ درصد مخازن سدهای استان خبر داد و اظهار کرد: قریب به ۲۵۸ میلیون مترمکعب آب در پشت سدهای چهارگانه استان وجود دارد که در حال حاضر ۳۰ درصد از ظرفیت سدها برای مدیریت سیلاب و روانآبها آزاد است.
اسماعیل افشاری ادامه داد: در استان ۱۴۰۰ کیلومتر رودخانه قابل مطالعه وجود دارد که برای ۹۰۰ کیلومتر آن مطالعه انجام شده و یا در حال انجام بوده و مطالعات ۵۰۰ کیلومتر آن هنوز باقی مانده است.
وی با اشاره به لایروبیهای انجام شده برای پیشگیری از سیلاب در بارندگیها، خاطرنشان کرد: امسال عملیات لایروبی و بازگشایی در ۱۰ هکتار از مسیرها انجام شده و لایروبیها همچنان ادامه دارد و سال گذشته نیز ۲۵ هکتار لایروبی انجام شده است.
انتهای پیام
نظرات