• جمعه / ۷ آذر ۱۳۹۹ / ۰۸:۵۹
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 99090705049
  • خبرنگار : 50040

دبیر انجمن مطالعات روان درمانی در گیلان خبر داد

راه اندازی کارگروه های تخصصی انجمن مطالعات روان درمانی در گیلان

راه اندازی کارگروه های تخصصی انجمن مطالعات روان درمانی در گیلان

ایسنا/گیلان دبیر انجمن مطالعات روان درمانی در گیلان گفت: به زودی کارگروه‌های تخصصی انجمن مطالعات روان‌درمانی ایران - نمایندگی گیلان راه‌اندازی می‌شود لذا کلیه روانشناسان و روانپزشکان استان می توانند به عضویت این کارگروه‌های تخصصی درآیند.

آرمان سالمی در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به فعالیت انجمن مطالعات روان درمانی ایران از اسفندماه سال ۹۸، اظهار کرد: انجمن مطالعات روان درمان ایران - نمایندگی گیلان نیز از شهریورماه امسال فعالیت خود را آغاز کرده است.

وی انجمن مطالعات روان درمانی ایران را نقطه عطفی در توسعه و ارتقای روان درمانی کشور دانست و از تشکیل نخستین جلسه شورای علمی و برنامه ریزی انجمن مطالعات روان درمانی ایران - نمایندگی گیلان در ۱۱ شهریورماه ۹۹ خبر داد و تصریح کرد: اعضای شورای علمی و برنامه ریزی این انجمن، عضو هیئت مدیره انجمن نیز هستند که متشکل از دکتر جواد عینی پور(رئیس انجمن)، دکتر حدیث توکلی(نایب رئیس و مدیر کمیته آموزش)، آرمان سالمی(دبیر انجمن)، دکتر عباس ابوالقاسمی(خزانه دار و مدیر کمیته پژوهش انجمن) و دکتر قربانعلی یحیایی(بازرس انجمن) است.

دبیر انجمن مطالعات روان درمانی ایران در استان گیلان گفت: به زودی کارگروه‌های تخصصی انجمن مطالعات روان‌درمانی ایران - نمایندگی گیلان راه‌اندازی می‌شود لذا کلیه روانشناسان و روانپزشکان استان می توانند با مراجعه به لینک b2n.ir/iranpsa و تکمیل فرم فراخوان، به عضویت کارگروه‌های تخصصی درآیند.

این روانشناس بالینی، رویکردهای روان درمانی را بسیار گسترده و تخصصی دانست و یادآور شد: انجمن مطالعات روان درمانی ایران - نمایندگی گیلان به دنبال تشکیل و ساماندهی کارگروه های تخصصی با توجه به فراوانی رویکردهای درمانی روان‌درمانگران استان است.

وی با اشاره به فعالیت کمیته های چهارگانه «آموزش»، «پژوهش»، «همایش» و «عضوگیری» در انجمن مذکور، خاطرنشان کرد: امیدواریم راه اندازی کارگروه‌های تخصصی با فعالیت‌های ویژه و هدفمند همچون کیس ریپورت، ژورنال کلاب، دوره‌های کارورزی و... در جهت ارتقای روان‌درمانی استان، نقش موثری ایفا کند.

سالمی، با اشاره به شرایط سخت روانی ناشی از شیوع کرونا در کنار مشکلات اجتماعی و اقتصادی، افزود: افزایش اختلالات اضطرابی، وسواس، سوگ، ترس و نگرانی از به خطر افتادن سلامتی خود و عزیزان از جمله اثرات سوء روزهای کرونایی است که هم خانواده ها و هم کادر درمان را تهدید می کند.

عضو شورای علمی و برنامه‌ریزی انجمن مطالعات روان‌درمانی در گیلان بیان کرد: انجمن مذکور علاوه بر توانمندسازی روان ‌درمانگران استان، می تواند در مقوله پیشگیری، با آموزش و افزایش آگاهی روان‌شناختی عموم مردم، نقش موثری ایفا کند.

وی با اشاره به طبقه بندی بیست گانه اختلالات روان شناختی توسط انجمن روان پزشکی آمریکا، یادآور شد: این اختلالات شامل اختلالات رشد عصبی، افسردگی، اضطرابی، خواب-بیداری، عملکرد جنسی، شخصیت و... می شود و روان‌درمانگران با رویکردهای مختلف به ارزیابی، تشخیص و درمان افرادی که به این اختلالات مبتلا هستند، می‌پردازند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha