• یکشنبه / ۱۶ آذر ۱۳۹۹ / ۰۹:۲۰
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 99091611855
  • منبع : نمایندگی سیستان و بلوچستان

اختصاص ۸۱ درصد اعتبارات سیستان و بلوچستان در حوزه آب و راه

اختصاص ۸۱ درصد اعتبارات سیستان و بلوچستان در حوزه آب و راه

ایسنا/سیستان و بلوچستان رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی سیستان و بلوچستان با اشاره به مطالعات آمایش استان گفت: خوشبختانه اعتباراتی که در بخش منابع آب و راه در سال ۹۹ و حتی سال ۱۴۰۰ گرفتیم با سال های گذشته قابل مقایسه نیست و ۸۱ درصد اعتبارات ملی استانی شده سیستان و بلوچستان به پروژه های این دو حوزه مربوط می شود.

مهرداد عرب اول با بیان این که توزیع منابع بر اساس برنامه و خروجی مطالعات شکل گرفته است، افزود: در سال ۹۹ اساس توزیع اعتبارات بین فصول را بر مبنای مطالعات آمایش سررزمین قرار دادیم و این مهم را با افتخار دنبال می کنیم، چراکه پژوهش ها باید به متن جامعه کمک کند.

این مقام مسئول افزود: در سنوات قبل ردیف توسعه سواحل مکران را در قانون داشتیم که حداکثر اعتباری که در این ردیف می گرفتیم، ۳۵۰ میلیارد تومان بود، امسال مطالعات سند توسعه سواحل مکران به پایان رسید و جهت اجرا ابلاغ شد که نتیجه این پژوهش اختصاص 1000میلیارد تومان ردیف در لایحه بودجه سال ۱۴۰۰ است که اگر این مطالعات نبود مسیر سال های قبل را طی می کرد.

وی با اشاره به مطالعات آمایش استان اضافه کرد: خوشبختانه اعتباراتی که در بخش منابع آب و راه در سال ۹۹ و حتی سال ۱۴۰۰ گرفتیم با سال های گذشته قابل مقایسه نیست و ۸۱ درصد اعتبارات ملی استانی شده سیستان و بلوچستان به پروژه های این دو حوزه مربوط می شود.

عرب اول با تاکید بر این که سال ۱۴۰۰ به لحاظ بودجه ای قابل مقایسه با سنوات قبل نیست و در شرایط بسیار مطلوبتری قرار گرفته ایم گفت: در سال ۹۹ به استناد بند "ز" قانون برنامه بودجه، شورای برنامه ریزی مجاز بود که یک درصد از اعتبارات هزینه ای را بابت فعالیت های پژوهشی به صورت گلوبال نگه دارد که یک میلیارد تومان سهم پژوهش استان شد.

وی افزود: در همین راستا ۱۴۷ پژوهش به دست ما رسید که بعد از بررسی های کارشناسی ۱۷ مورد ممیزی شد که خروجی آن برای استان مفید است، در نهایت در کارگروه پژوهش چهار مورد موثر به عنوان عناوین برتر انتخاب شد.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی سیستان و بلوچستان بیان کرد: افتخار این استان به مرز طولانی، بازارچه های مرزی و گمرک آن است، ولی هیچ وقت سند توسعه تجارت‌ خارجی نداشتیم که امسال در کارگروه پژوهش تصویب شد و خروجی آن به ما برای تامین منابع مالی کمک می کند.

وی گفت: در گذشته محاسبه جی دی پی فقط برای استان داشتیم که برای اولین بار مصوب شد که جی دی پی شهرستان ها نیز محاسبه شود که کار بزرگی است.

عرب اول خاطرنشان کرد: از آنجایی که بالاترین آمار روستاها در کشور به سیستان و بلوچستان اختصاص دارد، سند راهبردی توسعه ای روستایی استان را رقم زدیم که بسیار اهمیت داشت، این سند برای استفاده مطلوب تر از تسهیلات اشتغال به طور قطع به حوزه روستایی کمک می کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha