• یکشنبه / ۱۶ آذر ۱۳۹۹ / ۱۱:۵۷
  • دسته‌بندی: کهگیلویه و بویراحمد
  • کد خبر: 99091612096
  • خبرنگار : 50223

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی یاسوج خبر داد

فعالیت ۱۲ هسته و شرکت فناور در مرکز رشد دانشگاه علوم پزشکی یاسوج

فعالیت ۱۲ هسته و شرکت فناور در مرکز رشد دانشگاه علوم پزشکی یاسوج

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: هفته پژوهش امسال با شعار "پژوهش و فناوری در خدمت جهش تولید" به صورت استانی از ۱۵ لغایت ۲۰ آذرماه برگزار خواهد شد.

دکتر حسین ماری اریاد افزود: در این هفته اتفاقات مثبتی که طی سال گذشته در حوزه پژوهش و فناوری استان افتاده از طرف دانشگاه‌ها و دستگاه‌های اجرایی به سمع و نظر عموم می‌رسد.

وی اظهارکرد: یکی از معاونت هایی که در حوزه سلامت استان مشغول به فعالیت است معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی یاسوج است. این معاونت با سه حوزه مدیریت توسعه تحقیقات و مراکز تحقیقاتی دانشگاه، مدیریت فناوری و مدیریت اطلاع رسانی پزشکی ارائه خدمت می کند.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی یاسوج خاطرنشان کرد: در حوزه مدیریت توسعه تحقیقات و مراکز تحقیقاتی در حال حاضر سه مرکز تحقیقاتی فعال در سطح دانشگاه داریم که شامل مرکز تحقیقات گیاهان دارویی، مرکز تحقیقات سلولی _مولکولی و مرکز تحقیقات عوامل اجتماعی موثر بر سلامت است.

ماری اریاد تصریح کرد: علاوه بر این مراکز، مرکز مطالعات آینده‌نگر کوهورت در شهر سیسخت نیز هم اکنون فعال بوده و در این مرکز اطلاعات حدود ۴ هزار نفر ثبت شده و نمونه های بیولوژیک این افراد در این بانک اطلاعاتی نگهداری می شود.

وی ادامه داد: هدف مرکز مطالعات کوهورت، پیگیری پیامدهایی که ممکن است در یک جمعیت ثبت نام شده ۴ هزار نفری در آینده اتفاق بیفتد می باشد که داده‌ها را جمع‌آوری کرده و با تجزیه و تحلیل داده‌های اولیه در آینده می‌توانیم امیدوار باشیم که سیاست‌گذاری های حوزه سلامت به درستی و مطلوبیت انجام می گیرد.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی یاسوج عنوان کرد: در حوزه توسعه تحقیقات دانشگاه نیز اقدام دیگری که صورت گرفت راه اندازی آزمایشگاه جامع تحقیقات سلامت بود که در فضایی بالغ بر ۵۰۰ متر مربع راه اندازی شد. تجهیزات آزمایشگاهی در این فضا پیش‌بینی شده تا در اختیار محققان قرار گیرد و با تکمیل تجهیزات آزمایشگاهی امکان انجام تحقیقات علوم پایه نیز تقویت شود.

ماری اریاد افزود: در حوزه فناوری، دانشگاه دارای مرکز رشدی با حضور ۱۲ هسته و شرکت فناور است که از این تعداد سه شرکت دانش بنیان در حال فعالیت هستند و در زمینه تجهیزات پزشکی، گیاهان دارویی و داروهای گیاهی ارائه خدمت می‌کنند.

وی تصریح کرد: در این حوزه باغچه گیاهان دارویی را راه‌اندازی کردیم که در حال حاضر ۱۳ نوع گیاه دارویی در این باغچه در دست تکثیر است و قابلیت توسعه تا ۲۲ نوع گیاه را دارد.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ادامه داد: حوزه اطلاع رسانی پزشکی نیز مجموعه مجلات فعال، حوزه انتشارات و کتابخانه های دانشگاه را پوشش می‌دهد. در زمینه انتشارات در دانشگاه دو مجله از سال‌های گذشته در دست چاپ داشتیم و همچنان ادامه دارد که یکی مجله ارمغان دانش بود که بالغ بر ۲۲ سال است که در سطح دانشگاه با امتیاز علمی و پژوهشی چاپ می‌شود و مجله jccs به زبان انگلیسی نیز در دست چاپ است.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، ماری اریاد بیان کرد: حوزه کتابخانه‌های دانشگاه نیز که زیرمجموعه واحد اطلاع رسانی پزشکی می باشند شامل کتابخانه مرکزی دانشگاه، کتابخانه دانشکده پزشکی و کتابخانه‌های بیمارستانی هستند. تلاش بر آن است که با تهیه و در اختیار گذاشتن منابع علمی به روز، محققان دانشگاه را حمایت کنیم تا علاوه بر اقدامات مثبتی که تاکنون صورت گرفته و رتبه پژوهشی دانشگاه ارتقا و بهبود مناسبی داشته، سعی کنیم در راستای حل مشکلات جامعه باتحقیقاتی راهبردی به سوالات و مشکلات حوزه سلامت پاسخ مناسب دهیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha