• چهارشنبه / ۱۰ دی ۱۳۹۹ / ۱۰:۳۸
  • دسته‌بندی: جهان ورزش
  • کد خبر: 99101007326
  • خبرنگار : 71460

کونسیسائو: مصدومیت طارمی جدی نیست

کونسیسائو:  مصدومیت طارمی جدی نیست

سرمربی تیم فوتبال پورتو اعلام کرد مهدی طارمی دچار مشکل عضلانی شده و به همین خاطر تعویض شد.

به گزارش ایسنا به نقل از سایت دالماپورتال، مهدی طارمی مهاجم تیم فوتبال ایران توانست در دیدار برابر گیمارش دو گل به ثمر رساند ولی در اواخر بازی به دلیل مصدومیت تعویض شد. 

سرجیو کونسیسائو سرمربی تیم فوتبال پورتو بعد از این بازی گفت : طارمی بازی به بازی در حال بهتر شدن است و به خوبی خودش را با شرایط تیم وفق داده است و همکاری خوبی بین او و مارگا وجود دارد که انتظار داریم او همین روند را در ادامه فصل نیز داشته باشد. 

سرمربی پورتو با اشاره به مصدومیت مهاجم ایرانی و تعویض او در این دیدار در اواخر مسابقه ادامه داد: فکر نمی کنم مصدومیت طارمی جدی باشد. او دچار یک مشکل عضلانی شد و به همین دلیل او را تعویض کردیم. 

مهدی طارمی بعد از این بازی به عنوان بهترین بازیکن زمین انتخاب شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha