• چهارشنبه / ۱۰ دی ۱۳۹۹ / ۱۲:۰۰
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 99101007452
  • خبرنگار : 99999

ریاست‌جمهوری افغانستان: حمله و انکار، راهبرد جنگی جدید طالبان است

ریاست‌جمهوری افغانستان: حمله و انکار، راهبرد جنگی جدید طالبان است

سخنگوی ریاست جمهوری افغانستان ترورهای هدفمند اخیر در شهر کابل را تلاش‌های گروه طالبان به منظور گرفتن امتیاز بیشتر در مذاکرات صلح دانست.

به گزارش ایسنا به نقل از آناتولی، صدیق صدیقی، سخنگوی ریاست جمهوری افغانستان با انتشار پیامی در حساب توئیتر خود اعلام کرد: "حملات تروریستی و قتل‌های هدفمند اخیر در شهر کابل راهبرد جنگی گروه طالبان برای کسب امتیاز بیشتر در مذاکرات صلح است".

وی با تاکید بر اینکه حمله و انکار بخشی از راهبردهای صلح گروه طالبان است، نوشت: "حملات تروریستی هدفمند طی هفته‌های اخیر در شهر کابل به عنوان راهبرد جنگی گروه طالبان با هدف ایجاد ترس، وحشت، دهشت افکنی، ناامیدی و فاصله‌ اندازی میان مردم و دولت صورت می‌گیرد".

سخنگوی رئیس‌جمهوری افغانستان افزود: "حمله و انکار، بخشی از استراتژی به اصطلاح صلح طالبان است که تلاش می‌شود تا نظام افغانستان در ذهنیت عامه ملی و ‌جهانی، تضعیف شود و طالبان را به امید کاذب شان که در مذاکرات دست بالا داشته باشند، نزدیک کند. این استراتژی طالبان به جز افزایش نفرت مردم نسبت به آن‌ها، چیزی دیگری به دست نخواهد آورد".

شهر کابل پایتخت افغانستان اخیرا شاهد حملات تروریستی و قتل‌های هدفمند بوده که نسبت به ماه‌های گذشته بی سابقه‌ بوده و این امر باعث افزایش نگرانی‌ها شده است.

گفتنی ‌است از آغاز مذاکرات صلح میان هیئت‌های دولت افغانستان و نمایندگان طالبان در دوحه پایتخت قطر در اوایل ماه سپتامبر امسال، خشونت‌ها در سراسر افغانستان افزایش یافته است.

طی دو ماه گذشته ۵ خبرنگار چندین دادستان، مدافعان حقوق‌بشر و یک فعال حقوق زنان بر اثر ترورهای هدفمند و انفجار مین‌های مغناطیسی در این کشور کشته شده‌اند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۹-۱۰-۱۰ ۱۲:۵۹

بایدبطالبان اخطارداده شودکه یاصلح ومذاکره راقبول کن ویاآماده ی نابودی شو،، این نمیشودکه منافقانه عمل کرد، بگوئیدماطالب صلح هستیم نه جنگ اما بسیاری ازبمب گذاریهاتوسط شما طالبانهاباشد.