• سه‌شنبه / ۲۱ بهمن ۱۳۹۹ / ۱۶:۵۴
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 99112116381
  • خبرنگار : 50018

افتتاح خط تولید دو تراکتور جدید در کارخانه تراکتورسازی ایران

افتتاح خط تولید دو تراکتور جدید در کارخانه تراکتورسازی ایران

ایسنا/آذربایجان شرقی همزمان با چهل و دومین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، خط تولید دو تراکتور مدل ۴۱۲۰ و ۴۵۵ در کارخانه تراکتورسازی تبریز- ایران، با حضور نماینده ولی فقیه در استان، معاون هماهنگ‌کننده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و استاندار آذربایجان شرقی افتتاح شد.

تراکتور 4wd-4120 مجهز به موتور شش سیلندر توربو شارژ با توان 120 اسب بخار مجهز به قفل دیفرانسیل الکتروهیدرولیکی و دارای ارگونومی ارتقاء یافته نسبت به تراکتورهای دیگر است و دارای توان مالی‌بندی و دوران مناسب برای استفاده از کمبینات‌ها و قابلیت دید جلو بهینه شده با کاپوتاژ جدید دارای ظاهر مدرن و مشتری‌پسند است.

تراکتور 455-4WD مجهز به موتور 3 سیلندر توروشاری با توان 55 اسب بخار مجهز به خروجی هیدرولیکی و قابلیت کار در مزارع و باغ‌ها همچنین دارای توان مال‌بندی مناسب و طراحی ارگونومی ارتقاء یافته است.

به گزارش ایسنا؛ کارخانه تراکتورسازی ایران به عنوان یکی از قدیمی‌ترین صنایع سنگین و مادر کشور با بیش از ۵۰ سال قدمت، سازنده انواع تراکتور، کامیونت و ابزار در زمینی به وسعت ۴۰۰ هکتار قرار داشته و ظرفیت تولید ۲۰ هزار دستگاه تراکتور، ۳۰ هزار دستگاه موتور دیزلی، ۳۳ هزار تن انواع قطعات آهنگری و ۵۴ هزار تن انواع قطعات ریخته‌گری را در سال دارد.

انتهای پیام.

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha