• یکشنبه / ۲۴ اسفند ۱۳۹۹ / ۱۳:۴۷
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 99122418278
  • خبرنگار : 71432

کمبود مواد اولیه مانعی در روند تولید واکسن کووید-۱۹ در جهان

کمبود مواد اولیه مانعی در روند تولید واکسن کووید-۱۹ در جهان

سازمان جهانی بهداشت هشدار داد: کمبود مواد خام اولیه می تواند در روند تولید واکسن کووید-۱۹ در جهان اختلال ایجاد کند.

به گزارش ایسنا، سازمان جهانی بهداشت (WHO) هشدار داده است که تقاضای بی سابقه برای تولید واکسن کووید-۱۹ در سراسر جهان منجر به کمبود منابع اصلی از جمله شیشه های ویال، فیلترهای پلاستیکی و مواد اولیه مورد نیاز برای ساخت آنها شده است.

تدروس آدهانوم دبیر کل سازمان جهانی بهداشت گفت: این کمبود می تواند تولید واکسن کووید-۱۹ را محدود کرده و همچنین منابع لازم برای تولید واکسن های معمول کودکان را با خطر مواجه کند.

در گزارش ارائه شده در نشست موسسه چاتم هاوس لندن با همکاری فدراسیون بین المللی تولیدکنندگان دارویی و دیگر ذینفعان بین المللی آمده است: با هدف تامین تجمعی حدود ۱۴ میلیارد دوز واکسن کووید-۱۹ تا پایان سال ۲۰۲۱ این مساله مشخص شد که بسیاری از مواد اولیه و بسته بندی، مواد مصرفی و تجهیزات با کمبود مواجه هستند دارند در نتیجه چندین تولید کننده واکسن این بیماری، قادر به انجام تعهدات فعلی خود برای تولید واکسن نیستند.

ریچارد هچت، مدیر اجرایی ائتلاف آمادگی‌های نوآورانه برای مقابله با اپیدمی گفته است که تهیه واکسن‌های کووید ۱۹ مستلزم تلاش‌های بیشتر است.

شیشه های ویال یکی از محصولاتی است که با چالش های قابل توجهی مواجه است. ماسه جز اقلام اصلی در تولید شیشه، بتن، آسفالت و حتی سیلیکون است و بنابراین بیشترین ماده اولیه مصرفی بعد از آب محسوب می شود. هرچند بنابر اعلام برنامه محیط زیست سازمان ملل، جهان در مسیر کمبود ماسه قرار دارد.

طبق اعلام برنامه محیط زیست سازمان ملل، هر سال بیش از ۴۰ میلیارد تن ماسه استخراج می شود و میزان جهانی استفاده از ماسه طی دو دهه گذشته سه برابر شده است.

به گزارش ایسنا به نقل از cgtn، همچنین به گفته مدیر اجرایی ائتلاف آمادگی‌های نوآورانه برای مقابله با اپیدمی، فاکتور دیگری که تامین واکسن را با خطر روبرو ساخته، اقدام دولتها در متوقف ساختن صادرات مواد خام است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha