• سه‌شنبه / ۱ مرداد ۱۳۹۸ / ۲۳:۰۶
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: Khorasan-Razavi-148535

رئیس دانشگاه فردوسی مشهد تاکید کرد؛

ضرورت جلوگیری از توسعه لجام گسیخته مراکز آموزش عالی

ضرورت جلوگیری از توسعه لجام گسیخته مراکز آموزش عالی
رئیس دانشگاه فردوسی مشهد گفت: جلوگیری از توسعه لجام گسیخته مراکز آموزش عالی که مشکلات بسیاری را به وجود آورده، ضروری است.

به گزارش ایسنا- منطقه خراسان، محمد کافی در جلسه بررسی موانع و راهکارهای توسعه مرکز آموزش عالی کاشمر بیان کرد: مرکز آموزش عالی کاشمر برای رسیدن به استانداردهای مدنظر باید بیش از گذشته تلاش کند.

وی ضمن تاکید بر جلوگیری از توسعه لجام گسیخته مراکز آموزش عالی، خواهان تمرکز مرکز آموزش عالی کاشمر بر ماموریت‎های محلی و منطقه‌ای خود شد.

دبیر هیئت امنای دانشگاه‎های استان خراسان‌رضوی عنوان کرد: توسعه رشته‌های جدید باید منطبق بر نیازهای منطقه و ماموریت راهبردی مرکز باشد. امیدواریم در آینده مرکز آموزش عالی کاشمر بتواند به عنوان یک بازوی توانمند، برخی از وظایف دانشگاه فردوسی در حوزه‎های ماموریت راهبردی مرکز (آب، کشاورزی و محیط زیست در خشک بوم با محوریت توسعه پایدار) را در منطقه انجام دهد.

رئیس دانشگاه فردوسی مشهد بیان کرد: خوشبختانه مرکز آموزش عالی کاشمر راه درستی را در تحقق اهداف عالی وزارت علوم در پیش گرفته است.

در این جلسه رئیس مرکز آموزش عالی کاشمر خواستار ادامه حمایت‌های مجموعه مدیریتی دانشگاه فردوسی مشهد از این مرکز شد.

هادی معماریان افزود: اصلاح ساختار اداری، فرم‌ها، روال‌ها، قراردادها و افزایش سطح کیفی نیروها، راه‌اندازی و فعال‌سازی گروه نظارت و ارزیابی، آموزش‌های آزاد و مجازی، کارآفرینی و ارتباط با صنعت و مرکز بهداشت، درمان و مشاوره دانشجویی از جمله اقداماتی بوده که طی 15 ماه گذشته انجام شده است.

وی همچنین از تجهیز و تخصیص فضای فیزیکی جدید به مرکز نوآوری و شتاب‌دهی ترشیز و امضای قرارداد پشتیبانی با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری خبر داد و عنوان کرد: تملک زمین مرکز آموزش عالی کاشمر به مساحت 7 هکتار و انعقاد قرارداد با مهندسان مشاور برای انجام مطالعات پردیس همراه با تفاهم‌نامه با فرمانداری این شهر در حق انتفاع 10 ساله از ساختمان موجود از دیگر اقدامات انجام شده بوده است.

معماریان در ادامه به تدوین سند آمایش با کمک تیم مطالعاتی دانشگاه فردوسی و فعال‌سازی کانون‌های فرهنگی و دانشجویی، ایجاد کانون‌ها و انجمن‌های جدید دانشجویی و انعقاد تفاهم نامه‌های همکاری با مراکز مختلف دولتی، خصوصی و سمن‌ها اشاره کرد.

وی همچنین از افزایش جذب دانشجو همراه با جذب اعضای هیئت علمی جدید خبر داد و گفت: خوابگاه‌های دانشجویی استیجاری تجهیز و استانداردسازی شده‎اند.
  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha