فرماندار کاشمر گفت: استقلال کمیته امداد بخش کوهسرخ ضروری است و امیدواریم این خواسته به زودی محقق شود.
به گزارش ایسنا- منطقه خراسان، مسلم ساقی در جلسه با رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) کشور عنوان کرد: خوشبختانه نگاه جدید در کمیته امداد حضرت امام جاری و ساری شده و با مدیریت جدید این نگاه بدون شک تقویت خواهد شد.
نماینده عالی دولت در کاشمر بیان کرد: بدون شک کمک به مسئله مدیریت فقر به جز مواردی که به صورت مسکن نیاز است در بخش محروم کار شود، موجب انسجام فرهنگی و اجتماعی خواهد شد و ثمرات و اثرات حوزه اجتماعی را نیز خواهد داشت.
وی اظهار کرد: در حال حاضر کمیته امداد به عنوان یک تسهیلگر عمل میکند و شاهدیم که در حوزه توانمند سازی مددجویان و جامعه تحت پوشش کارهای بسیار خوبی صورت گرفته است.
ساقی گفت: بدون شک در دهه چهارم انقلاب در حوزه کمیته امداد به مسئولیتدهی، مشارکتپذیری و مددجویان تحت پوشش کمک خواهد شد.
وی تقویت و حمایت از تشکلها و سازمانهای مردم نهادی را که به عنوان امداد محله و تشکل غیر دولتی میتوان از آنها نام برد، ضروری ذکر کرد و افزود: منابع بکر غیر دولتی در همه حوزههای شهرستان وجود دارد که میتوان از آنها به بهترین نحو استفاده نمود.
فرماندار کاشمر همچنین ساماندهی مراکز نیکوکاری و خیریه را ضروری دانست و عنوان کرد: بیش از هر زمان دیگری در سطح کشور و منطقه نیازمند وحدت در بین مسئولان و مردم هستیم.
وی در ادامه بر استقلال کمیته امداد بخش کوهسرخ تاکید کرد و گفت: امیدواریم این خواسته به زودی محقق شود تا از مشکلات مردم محروم این بخش کاسته شود.
در این جلسه رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) کاشمر نیز گفت: شهرستان کاشمر 7 هزار و 488 خانوار بالغ بر 13 هزار و 621 نفر را تحت پوشش دارد که 14.19 درصد خانوارهای شهرستان و 7.8 درصد جمعیت شهرستان را شامل میشود.
سید سعید عبداللهزاده بیان کرد: از این تعداد 43.10 درصد را خانوادههای شهری و 59.90 درصد را خانوادههای روستاییان تشکیل میدهند که این نسبت نشان از اقدامات موثر کمیته امداد و سایر دستگاههای شهرستان در جلوگیری از مهاجرت به شهرها را نشان میدهد.
وی با بیان اینکه در برخی روستاها همانند فرحآباد شاهد مهاجرت معکوس هستیم، عنوان کرد: از کل جمعیت تحت حمایت شهرستان 57.21 درصد را زنان سرپرست خانوار و 42.7 درصد را مردان سرپرست خانوار تشکیل میدهند.
رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) بیان کرد: زنان تحت حمایت سرپرست خانوار در سطح روستاها جمعیت فعالی را تشکیل میدهند، از سویی بیشترین پذیرش شدگان خانوادههای فوت سرپرست مرد با 37.8 درصد و از کارافتادگی سرپرستان تحت حمایت با 30.3 درصد هستند.
وی اظهار کرد: در مجموع 68.1 درصد خانوادهها به علت فوت و یا از کارافتادگی سرپرست تحت حمایت هستند، همچنین طلاق، خانوادههای با سرپرست مفقودین، متارکه، بیماری سرپرست و سربازان بیبضاعت در رتبههای بعدی علتهای پذیرش تحت حمایت امداد هستند.
عبداللهزاده همچنین گفت: از نظر بعد خانوار نیز 49.2 درصد خانوادهها یک نفره، 28 درصد دو نفره، 14 درصد سه نفره و 6 درصد خانوادههای چهار نفره و 9 درصد را خانوادههای 5 نفره به بالا تشکیل میدهند.
وی با اشاره به اینکه در مجموع خانوادههای یک نفره و دو نفره 77.2 درصد را شامل میشوند، اظهار کرد: تلاشهای صورت گرفته موجب شده در توانمند سازی محرومان و استفاده بیشتر از کمکهای مردمی و خیرین بتوانیم در حوزه اشتغال و کارآفرینی توفیقات خوبی را به دست آوریم.
رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) افزود: در حوزه کارآفرینی و اشتغال محوریت در توانمند سازی مددجویان قرار گرفته تا بتوانیم به رسالتی که برعهده ما گذاشته شده است، برسیم.
وی همچنین از توسعه کمی و کیفی مراکز نیکوکاری خبر داد و گفت: اکنون تعداد مراکز نیکوکاری از سه مرکز به 10 مرکز افزایش یافته و از نظر توسعه کیفی نیز سعی شده مراکزی فعال شوند تا در استفاده از ظرفیتهای مطلوب موفق باشیم.
نظرات