• پنجشنبه / ۲۳ خرداد ۱۳۹۸ / ۲۲:۲۱
  • دسته‌بندی: قزوین
  • کد خبر: qazvin-42211
  • خبرنگار : 50060

معاون سیاسی وزیر کشور:

دولت به دنبال تقویت احزاب و سازمان‌های مردم نهاد است

دولت به دنبال تقویت احزاب و سازمان‌های مردم نهاد است
معاون سیاسی وزیر کشور گفت: دولت و وزارت کشور تا جای ممکن تمام امکانات را در اختیار احزاب می‌گذارند و با جدیت به دنبال تقویت احزاب و سازمان‌های مردم نهاد هستند.

به گزارش ایسنا منطقه قزوین،
جمال عرف معاون سیاسی وزیر کشور در نشست هم‌اندیشی فعالان سیاسی، فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی استان که امروز در سالن جلسات باغستان جهاد کشاورزی برگزار شد، گفت: در نظام ریاستی مردم مستقیماً قوهٔ مجریه را انتخاب می‌کنند اما در نظام سیاسی و دپارتمانی، احزاب نقش پررنگ‌تری را دارند.

عرف ادامه داد: دولت و وزارت کشور تا جای ممکن تمام امکانات را در اختیار احزاب می‌گذارند و با جدیت به دنبال تقویت احزاب و سازمان‌های مردم نهاد هستند.

این مسئول یادآور شد: سیاست داخلی و امنیت داخلی دو وظیفه مهمی است که وزارت کشور بر عهده دارد و راهبری سیاست داخلی بر عهده معاونت سیاسی است.

عرف با اشاره به اثرگذاری زنان در جامعه عنوان کرد: ورود بانوان در برخی حوزه‌ها آسان و در برخی دیگر بسیار مشکل است به‌عنوان‌مثال انتخاب استاندار خانم، به‌واسطه اینکه استاندار رئیس شورای تأمین به شمار می‌رود و زیرمجموعه‌های گسترده‌ای هم دارد قدری دشوار است.

وی در ادامه اظهار کرد: تمام تلاش دشمن، برهم زدن ثبات ما است و ما باید توجه کنیم که ثبات خود را حفظ کرده و منسجم حرکت کنیم.

این مسئول با اشاره به تحریم و دشمنی‌های آمریکا، تصریح کرد: برای آنکه شکست‌هایی مانند قرارداد ترکمانچای تکرار نشود، امروز باید در برابر زیاده‌خواهی آمریکا بایستیم.

معاون سیاسی وزیر کشور در پایان تأکید کرد: اگر بتوانیم حداکثر در طول یک سال، سه وجه کارآمدی نظام، انسجام و ثبات را حفظ کنیم آمریکا به‌طورقطع عقب‌نشینی کرده و کشور به سرمنزل رشد و پیشرفت خواهد رسید.

در ۱۷ استان کشور خانه احزاب راه‌اندازی شده است

در ادامه این جلسه حمید ملانوری مدیرکل دفتر امور سیاسی وزارت کشور بیان کرد: رویکرد ما در وزارت کشور توسعه سیاسی و تقویت احزاب است؛‌ در سال‌های گذشته برای ۲۴۷ حزب مجوز صادرشده که البته همهٔ آن‌ها فعال نبودند و برخی تنها در بازهٔ انتخابات فعال می‌شدند و برخی دیگر احزاب خانوادگی و دوستانه بودند.

وی اعلام کرد: مطابق تصور ما هر حزب باید حداقل ۳۰۰ عضو را شامل شود و به برگزاری مجمع بپردازد و البته احزاب استانی نیز اگر ۱۵۰ تا ۲۰۰ عضو داشته باشند می‌توانند اقدام به راه‌اندازی و فعالیت دفاتر خود کنند.

ملانوری گفت: در حال حاضر شرایط برای فعالیت احزاب تسهیل شده و افراد با ارائهٔ برگهٔ عدم سوءپیشینه می‌توانند دفاتر را دایر کنند.

وی بيان کرد: در حال حاضر در ۱۷ استان کشور خانهٔ احزاب راه‌اندازی شده و ۱۳۰۰ تشکل ملی و استانی فعالیت می‌کنند و ازاین‌رو انتظار می‌رود که احزاب جدی گرفته شوند.

اعتماد به بانوان در قزوین تجربه‌های موفقی در پی داشت

در این نشست عبدالمحمد زاهدی استاندار قزوین نیز با اشاره به اهمیت حفظ منافع ملی گفت: باید همهٔ ما در شرایط فعلی راه را ادامه دهیم و در درون یک جامعه به حفظ منافع ملی بپردازیم و پای کار باشیم و در همین راستا می‌توان از گفت‌وگوهای این چنینی نیز بهره‌ بگیریم.

زاهدی با بیان اینکه در حال حاضر ما در نسبت انتصاب مدیران خانم به پست‌های مدیریتی استان مقام اول را داریم تصریح کرد: با اعتماد به بانوان و واگذاری مدیریت‌ها تجربه‌های موفقی را سپری کردیم.

این مسئول تأکید کرد: متأسفانه در موضوع جوانان آن‌طور که باید و می‌خواستیم عمل نکرده‌ایم و قبول داریم که حق جوانان در انتصابات ادا نشده است و باید از ظرفیت بیشتری استفاده کنیم.

 وی گفت: رسانه‌ها، احزاب و سازمان‌های مردم‌نهاد می‌توانند به‌عنوان منتقد ایفای نقش کنند و اثرگذار باشند، چراکه انتقاد نوعی امربه‌معروف و نهی از منکر به شمار می‌رود.

استاندار قزوین بیان کرد: فعالیت‌های سیاسی باید در قالب ساماندهی احزاب صورت گیرد، چراکه در این صورت حزب پاسخگو خواهد بود و فعالیت‌ها قانونی بوده و تجمعات و راهپیمایی‌ها نیز زیر نظر حزب صورت خواهد گرفت.
  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha